WOMEN'S GUIDE

Έρευνα δείχνει τον τύπο του άνδρα που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι τους

Μια έρευνα έδειξε πολύ χαρακτηριστικά τον τύπο του άνδρα που φέρνει ευκολότερα τις γυναίκες σε οργασμό.

Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θέμα, καθώς πολλοί ερευνητές προσπαθούν να ανακαλύψουν τα μυστικά του. 

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Ολμπάνι ζήτησαν από ετερόφυλες γυναίκες να μιλήσουν για τις σχέσεις τους, τους οργασμούς τους αλλά και την ικανότητα των συντρόφων τους να τις κάνουν να φτάσουν στην κορύφωση της σεξουαλικής πράξης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι γυναίκες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό, όταν ο σύντροφός τους είναι πλούσιος, ελκυστικός και έχει αυτοπεποίθηση. Η ένταση τώρα των οργασμών γίνεται όλο και πιο έντονη όταν θεωρούν ότι ο σύντροφός τους είναι και όμορφος, τονίζοντας ότι οι μεγάλοι ώμοι, αποτελούν το διακριτικό στοιχείο γι' αυτή τη θεώρηση. 

«Η ένταση του οργασμού σχετίζεται με τον τρόπο που έλκονται οι γυναίκες από τους συντρόφους τους, πόσες φορές έκαναν σεξ την εβδομάδα αλλά και τις βαθμολογίες για την σεξουαλική τους ικανοποίηση», τονίζουν στην μελέτη τους οι ερευνητές.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο αποτελεί και το χιούμορ καθώς οι γυναίκες έκαναν περισσότερο σεξ με άντρες που ήταν αστείοι.

«Η αίσθηση του χιούμορ από την πλευρά του συντρόφου, και όχι μόνο η αυτοπεποίθηση και το εισόδημα, προέβλεψε την τάση των γυναικών για το πόσο συχνά κάνουν σεξ και έρχονται σε οργασμό σε σύγκριση με άλλους συντρόφους» τόνισαν οι Πανεπιστημιακοί ερευνητές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!