GOSSIP

H Melanie Griffith κάνει διακοπές με τον πρώην της Don Johnson [εικόνες]

Στο κοσμικό χειμερινό θέρετρο Άσπεν βρίσκεται αυτές τις μέρες η διάσημη ηθοποιός Melanie Griffith, η οποία δείχνει πως διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της Don Johnson και ας έχουν πάρει διαζύγια (ναι πληθυντικός) εδώ και χρόνια.

Και η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός πως και η 59χρονη πλέον Melanie και ο 68χρονος Don Johnson έχουν πολλά διαζύγια (4 για τη Melanie και πάνω από 5 για τον Jon μαζί με 2 ακυρώσεις γάμων) στην πολυτάραχη ζωή τους, τούς ενώνουν πολλά και πάνω από όλα η κόρη τους και πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Gray, η Dakota Johnson.
Η Melanie και ο Don ζούσαν μαζί όταν η Melanie ήταν μόλις 14 ετών και η μητέρα της Tippi Hedren, συμπρωταγωνιστούσε με τον Don σε μια ταινία., παντρεύτηκαν με το που ενηλικιώθηκε, πήραν το πρώτο τους διαζύγιο λίγους μόνο μήνες αργότερα, όμως ύστερα από χρόνια τα ξαναβρήκαν, το 1989 απέκτησαν την Dakota και παντρεύτηκαν ξανά και έμειναν παντρεμένοι μέχρι το 1996. 

Τώρα και οι δυο τους έχουν αποκτήσει δεκάδες εγγόνια και παιδιά από τους πολλαπλούς γάμους τους και όλοι μαζί σαν μία τεράστια μοντέρνα οικογένεια κάνουν διακοπές στο Άσπεν και η Melanie ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες στο Instagram με το hashtag #FamilyForeverAndEver.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!