GOSSIP

Μόνο 4 ώρες θα δει τα παιδιά του ο Brad Pitt την ημέρα των Χριστουγέννων

Δεν έχει τέλος το δράμα του διάσημου ηθοποιού Brad Pitt μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Angelina Jolie.

To πρώην ζευγάρι έχει καταλήξει σε έναν συμβιβασμό, με την Angelina να διατηρεί τη κηδεμονία των 6 παιδιών και τον Brad να πρέπει να ακολουθεί αυστηρούς όρους για να διατηρεί δικαιώματα επίσκεψης.
Τώρα νέα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως η Angelina Jolie συμφώνησε να επισκεφτεί ο Brad Pitt  τα παιδιά του ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις. Έτσι του επιτρέπει να πάει στο σπίτι για να τους δώσει δώρα κάποια στιγμή το πρωί, αλλά θα πρέπει να αποχωρήσει πριν το απόγευμα.
Η Daily Star κάνει λόγο για μία επίσκεψη που δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τις 4 ώρες και πως αυτό ήταν υποχώρηση της Jolie, αφού όπως αναφέρει πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα "Tα παιδιά δεν θα της το συγχωρούσαν αν δεν τα άφηνε να δουν τον πατέρα τους τα Χριστούγεννα" απ΄την άλλη αναφέρεται πως ο Brad Pitt δεν έχει αντιδράσει στους αυστηρούς όρους που του έχουν επιβληθεί, ούτε για όσα έχει κατηγορηθεί γιατί απλά ελπίζει η Angelina Jolie μελλοντικά να συμφωνήσει να του  δώσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!