ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2016

Ως… προπομπός του «εορταστικού» κλίματος, ο ενεργός Δίας ενισχύει τις πιθανότητες μιας σημαντικής οικονομικής ή επαγγελματικής επιτυχίας 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Αν νοιώθεις μια κάποια αβεβαιότητα σε σχέση με τους στόχους και την πορεία σου, μην διστάσεις να ζητήσεις την γνώμη ενός συνεργάτη ή συγγενή σου. Γενικότερα, με την συνδρομή του Δία, οι άλλοι μπορούν όχι μόνον να σου προσφέρουν βοήθειες, αλλά και τις ιδανικές λύσεις για κάθε τι που σε απασχολεί. Ακόμη, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Παράλληλα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου μια νομική υπόθεση αλλά και να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό εξακολουθεί να σου ανοίγει δρόμους και το μόνο που σου μένει είναι να απολαύσεις το πλεονέκτημά σου, χωρίς «κολλήματα» και ταμπού. Ζήσε λοιπόν τον έρωτά σου κι άσε τους άλλους να «παλεύουν» με τα δικά τους προβλήματα και να αναρωτιούνται για την ευτυχία σου!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Ως… προπομπός του «εορταστικού» κλίματος, ο ενεργός Δίας ενισχύει τις πιθανότητες μιας σημαντικής οικονομικής ή επαγγελματικής επιτυχίας κι αν σου γίνει μια πρόταση, μην πεις «όχι». Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μια χάρη ή προαγωγή στην δουλειά σου, τώρα είναι η ώρα! Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν τις σημαντικές αγορές, κάθε είδους επενδυτική προσπάθεια αλλά και την προμήθεια εξοπλισμού, ίσως μάλιστα να βρεις σε προσφορά κάτι που θα σου λύσει τα χέρια.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο, αν είσαι σε μια σχέση που δεν «σε χωρά» πια θα έχεις την ευκαιρία, είτε να την βελτιώσεις, είτε να… απαλλαγείς από αυτήν! Αν πάλι είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, έχεις το ελεύθερο να δράσεις κατά βούληση, επιχειρώντας ίσως και σε ένα πρωτόγνωρο για σένα «πεδίο».


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Με τον Δία να «χορηγεί» την τύχη σου, ακόμη και να θες να χάσεις, δεν θα τα καταφέρεις! Αν μάλιστα ακολουθήσεις το ένστικτό σου μπορείς να πετύχεις και κάτι που θεωρείται σχεδόν «θαύμα». Υπάρχει βέβαια κι ένας «αστερίσκος», που έχει να κάνει με μια συνεργασία που «δεν τραβάει» ή σου δημιουργεί εμπόδια αλλά δεν έχεις παρά να «την κάνεις πέρα». Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, κάτι που θα σε απαλλάξει από την έγνοιά του.
Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να εξασφαλίσει, αν όχι την ευτυχία σου, τουλάχιστον την καλοπέρασή σου! Διώξε λοιπόν κάθε σκοτούρα από το μυαλό σου και απόλαυσε όλα εκείνα που κάνουν την ζωή σου ομορφότερη, χωρίς να δίνεις σημασία σε κώδικες και κανόνες που κάποιος/α προσπαθεί να σου επιβάλλει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Το κλίμα στα εργασιακά σου βελτιώνεται θεαματικά, μην αφήσεις ωστόσο να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Παράλληλα, μια ευχάριστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου «ανεβάσει» την ψυχολογία, πολύ περισσότερο που μπορεί να συνδυαστεί και με μια παράλληλη επαγγελματική επιτυχία! Ακόμη, ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί άριστα τα σχέδιά σου για μια γενική αναβάθμιση του χώρου σου, ίσως μάλιστα να σου δοθούν συγκεκριμένες βοήθειες.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που η επαφή μαζί του θα σου ανοίξει νέους δρόμους και θα σε κάνει να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο μέσα από «μοιράσματα» και εξομολογήσεις.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση και όλα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και να αναδεικνύει το μεγαλείο σου! Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Ακόμη, ο ενεργός Δίας μπορεί να σε ωθήσει σε μια επιμορφωτική δραστηριότητα, από την οποία έχεις να ωφεληθείς πολλά, να σου προσφέρει εργαλεία ή συσκευές που θέλεις αλλά και να φέρει μια θετική εξέλιξη στη ζωή ενός συγγενικού ή αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο είναι βέβαιο ότι η προσωπική σου ζωή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, σήμερα μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις ένα ταίρι που σε καλύπτει σε πολλά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν θέλει και πολύ για να αλλάξεις «μετερίζι»!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Στο σπίτι και την οικογένειά σου, φαίνεται να υπάρχει μια αντιστροφή κλίματος επί το θετικότερο. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας διευρύνει τις οικονομικές προοπτικές σου και το μόνο που σου μένει είναι να μην αρνηθείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Φρόντισε όμως να μην ξανοιχτείς σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, όπως επίσης να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις κινήσεις εντυπωσιασμού, που δημιουργούν μεν «ντόρο» αλλά επί της ουσίας δεν σου προσφέρουν τίποτα.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, φαίνεται πως έχεις την διάθεση να «μετρήσεις» τα υπέρ και τα κατά, καταλήγοντας ενδεχομένως σε μια συναισθηματική επιλογή που θυμίζει μάλλον… επαγγελματική συμφωνία! Ίσως όμως να προκύψει και κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε διευκολύνει να βρεις λύσεις ή βοήθειες σε μια σειρά από ζητήματα, που για σένα είναι «πρώτης γραμμής». Για να έχεις όμως τα καλύτερα αποτελέσματα δεν θα πρέπει να υπολογίσεις και τόσο τις θέσεις των άλλων, αφού με την συνδρομή της τύχης μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα μόνος/η σου, παρά μέσω μιας συνεργασίας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη ευνοεί επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο απελευθερώνουν τις επιθυμίες σου και χαλαρώνουν τα πρέπει σου, οπότε είναι πιθανό να «παρασυρθείς» σε μια επιλογή, χωρίς να υπολογίσεις το «μετά». Ακόμη κι έτσι αν είναι όμως, κανείς δεν σου απαγορεύει να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για την πορεία των οικονομικών σου, αφού ο Ήλιος στον Τοξότη έχει τον τρόπο να βάλει θετικό πρόσημο στο ισοζύγιό σου. Ακόμη, με την συνδρομή του ενεργού Δία, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ενώ μπορεί να σου αποκαλυφθεί μια σημαντική πληροφορία. Ωστόσο, αν προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι προσπάθειες σου δε θα ευδοκιμήσουν, αφού κάθε είδους στερητικό φαινόμενο μπαίνει για την ώρα στο περιθώριο.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο, η προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνει εύκολα άνω-κάτω, αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να ενοχληθείς σφόδρα από μια έξωθεν διεκδίκηση! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μια «αθώα» επίσκεψη μπορεί να εξελιχθεί σε «ερωτική πανδαισία».


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα και αναπτυξιακές κινήσεις, φροντίζοντας μάλιστα να έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σου δίνει εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον, αφού μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους, ικανούς και πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα. Ίσως βέβαια να γνωρίσεις και κάποιους αμετροεπείς τύπους, χωρίς βάθος και ουσία αλλά δεν έχεις παρά να τους… προσπεράσεις!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο σε βοηθούν να γνωρίσεις κόσμο αλλά στην πλειοψηφία τους τα άτομα που συναναστρέφεσαι επιδιώκουν κυρίως μια σχέση «φιλικού τύπου», χωρίς δεσμεύσεις και δράματα! Αν πάντως ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα για ένα πρόσωπο, θα συγκινηθείς από μια επιλογή του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί υπέρ σου, αρκεί να αφεθείς στην ροή των γεγονότων και να μην πιέζεις τις καταστάσεις προς μια προαποφασισμένη κατεύθυνση. Ίσως μάλιστα να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στον τομέα που κατά τεκμήριο σε ενδιαφέρει περισσότερο, δηλαδή τα επαγγελματικά σου. Γενικά, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου προσφέρει προστασία αλλά και μια σειρά από ευκολίες, που θα σου δώσουν το δικαίωμα να ελπίζεις στην μέγιστη δυνατή απόδοση των προσπαθειών σου αλλά και σε κάποια «τυχερά»
Ερωτικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα παλιό σου «αμόρε». Γενικότερα βέβαια, η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση, κάτι που σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Το μόνο που ενδεχομένως να σε προβληματίσει είναι το έλλειμμα σοβαρότητας και τα «ρηχά» συναισθήματα κάποιων.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Ο Ήλιος στον Τοξότη σε «τροφοδοτεί» με γνωριμίες που σίγουρα μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο σε μια σειρά από υποθέσεις που σε απασχολούν. Επιπλέον, σε καλεί να απολαύσεις τις μικρές καθημερινές χαρές δίπλα σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά και συνολικά τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο» κι αν θες να διαδώσεις τις ιδέες σου ή να δικτυωθείς, θα έχεις τις ευκαιρίες που σου αξίζουν.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, οι βλέψεις σου είναι πολλές και οι προσφορές ανάλογες, όμως πίσω από την «μαγεία» του ερωτικού παιχνιδιού μπορεί να μην κρύβεται τίποτα περισσότερο από την προσωπική σου επιβεβαίωση. Στο πρόγραμμα πάντως είναι και μια μυστική συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Ο Ήλιος στον Τοξότη «σπάει» για λίγο τον κύκλο των υποχρεώσεων και των πιέσεων, συμβάλλοντας σε βοήθειες που είναι… καλοδεχούμενες! Παράλληλα, αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι ο ενεργός Δίας θα σου δώσει πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμά σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, σκέψου μήπως μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθούν να κινηθείς μυστικά αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να γίνεται το ίδιο από ένα άλλο πρόσωπο που προσπαθεί να «στήσει» καταστάσεις ή να σε φέρει προ τετελεσμένων. Υπάρχει όμως και το θετικό ενδεχόμενο ενός «σημαδιακού» συντονισμού με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!