VIRAL

Το μπαλόνι έκρυβε το πιο συγκινητικό γράμμα ενός αγοριού στο νεκρό μπαμπά του

Πριν λίγες μέρες ένα μπαλόνι ξεφούσκωσε και προσγειώθηκε στην αυλή μιας γυναίκας στη Georgia των ΗΠΑ.

Η γυναίκα είναι η  Suzanne Womac Edwards, η οποία έκπληκτη είδε πως μέσα στο ξεφούσκωτο μπαλόνι από ήλιο, που βρήκε στον κήπο της, υπήρχε ένα γράμμα. Το γράμμα το είχε γράψει ένα μικρό αγόρι, ο Alexander. Ο μικρούλης είχε σκεφτεί αυτόν τον συγκινητικό τρόπο να στείλει ένα μήνυμα στον νεκρό πατέρα του που βρίσκεται πια στους ουρανούς.
Έτσι έβαλε το μικρό σημείωμά του μέσα στο μπαλόνι και το άφησε να πετάξει ψηλά γράφοντας

Μπαμπά εύχομαι να ήσουν εδώ για να περνούσαμε όμορφα μαζί. Σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ελπίζω να πεις στο Θεό να μου στείλει εκείνα τα δώρα. Ελπίζω να είσαι καλά στον παράδεισο. Αν είσαι οκ να μου το πεις. Σε αγαπώ. Αλεξάντερ

 
Η γυναίκα πόσταρε στο Facebook το συγκινητικό γράμμα που βρήκε και έγραψε πως θα ήθελε να γνωρίσει το αγόρι και να του πει πως σίγουρα ο μπαμπάς του είναι στον παράδεισο και πως είναι καλά.
Και τελικά αυτό το ποστ στο Facebook έγινε viral και η μητέρα του μικρού Alexander επικοινώνησε με τη γυναίκα που βρήκε το μπαλόνι και την ευχαρίστησε γιατί είπε στο γιο της πως η κυρία που βρήκε το μπαλόνι ξέρει πως ο μπαμπάς του είναι καλά και ο μικρός χάρηκε και πιστεύει πως έγινε ένα μικρό θαύμα. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!