ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική αβεβαιότητα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Με τον Άρη στον Υδροχόο, κάποιες αποκαλύψεις σχετικές με τη δράση ή τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες και μια διάθεση να «τελειώσεις» την σχέση σας, θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως δράσεις παράτυπα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Οι σχέσεις σου διανύουν μια φάση αβεβαιότητας, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες, που θα σε εκθέσουν αφού όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ τελικά μπορεί «να γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα»!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική αβεβαιότητα, συνεισφέροντας σε επιπλέον έξοδα αλλά τελικά θα βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τα πράγματα. Εκεί που τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ πιο κρίσιμα είναι στον επαγγελματικό τομέα, αφού φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας σημαντικής οικονομικής διαπραγμάτευσης, που εύκολα θα μπορούσε να οδηγήσει στην σύγκρουσή σου με ένα ισχυρό πρόσωπο, γι’ αυτό φρόντισε να χειριστείς την υπόθεσή σου με συμβιβαστικό πνεύμα
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο εξακολουθούν να προσελκύουν πρόσωπα που συγκεντρώνουν πολλά από αυτά που επιθυμείς, ίσως όμως αυτήν την φορά να προκύψει μια «εμπλοκή» στην δουλειά σου, με ένα άτομο που σε ανταγωνίζεται.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, πολλές από τις πρωτοβουλίες σου μπορεί να ευοδωθούν, υπάρχει όμως κι ένα σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθείς ενώπιον «ακραίων» καταστάσεων και σε μια τέτοια περίπτωση, εκτός από την ψυχραιμία σου, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τις δεξιότητές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας κρίσης στο περιβάλλον σου και σε μια τέτοια περίπτωση το σοφότερο θα ήταν να μην εμπλακείς προσωπικά αλλά να αναζητήσεις τρόπους συνεννόησης. Επιπλέον, ίσως τεθεί ζήτημα μιας νομικής αντιπαράθεσης.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, οπότε ακόμα και στην περίπτωση ενός προσωπικού «θριάμβου» σε μια ερωτική υπόθεση, να περιμένεις και την συνέχεια που μπορεί να είναι κάπως αποκαρδιωτική!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην υγεία σου, δίνοντάς σου μια καλή αφορμή για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην διατροφή σου. Επιπλέον, σε καλεί να κάνεις μια «στάση» από τις εξωστρεφείς δράσεις σου, μένοντας για περισσότερο χρόνο μόνος/η. Παράλληλα, τόσο στα εργασιακά σου, όσο και στα οικονομικά σου, ασκούνται έντονες πιέσεις σε βάρος σου αλλά αν δεν θες να γίνει «πανικός», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο απελευθερώνουν τις ερωτικές σου επιθυμίες, την ίδια στιγμή όμως κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να το χαρείς όσο θα ήθελες! Επιπλέον, καλό είναι να λάβεις όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας σε μια ενδεχόμενη επαφή σου.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Όσο κι αν ο Άρης απέναντί σου θέλει να «τρέξεις» γρήγορα ένα σχέδιο που θεωρείς σημαντικό, ίσως είναι σκόπιμο να κινηθείς πιο ευέλικτα, αφού υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν και δεν μπορείς να τις παρακάμψεις χωρίς να υπολογίσεις και τις βουλές των άλλων. Και δεν θέλει πολύ για να τα «σπάσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο. Αντίθετα, με την Σελήνη στους Διδύμους καλό είναι να γνωστοποιήσεις τις θέσεις σου σε έναν φίλο ή μια φίλη, που μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε προστατέψει από τις κακοτοπιές.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον ενός αδιεξόδου που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αν όμως πάρεις άμεσα κάποια απόφαση μπορεί να κάνεις λάθος, γι αυτό είναι προτιμότερο να τηρήσεις μια στάση αναμονής.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε παρακινεί για να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, καλό είναι όμως να κινηθείς με μέτρο και προνοητικότητα, αφού θα βρεις μπροστά σου ποικίλα εμπόδια. Επιπλέον, καλείσαι να συμβιβαστείς ή «να ποιήσεις την ανάγκη φιλοτιμία»! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να δρομολογήσει εντάσεις και διαφωνίες σχετικά με τον χειρισμό μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου αλλά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι «να ρίξεις λάδι στην φωτιά», αφού σίγουρα υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
Ερωτικά
Στον χώρο της εργασίας σου υπάρχει σίγουρα ερωτικό ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται τελικά για το μέρος ενός σχεδίου, που αποσκοπεί στην εύνοιά σου με καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια Επιπλέον, αν υπάρξει οποιαδήποτε επαφή, φρόντισε να τηρήσεις τα μέτρα ασφαλείας!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Με την Σελήνη στους Διδύμους, η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί η άμεση ανταπόκρισή σου σε αιτήματα που πρέπει να υλοποιηθούν «εδώ και τώρα». Μπορείς, ωστόσο, να επικεντρωθείς και στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο να παραπέμπει σε εντάσεις ή συγκρούσεις θα πρέπει να κινηθείς με πνεύμα ειρηνοποιού, ώστε να μην πάρουν διαστάσεις κάποιες διαφωνίες και προστριβές με ένα συγγενή ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Είσαι «άσσος» στην στρατηγική των σχέσεων, σε αυτήν την φάση, ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις όπου απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί, αφού φαίνεται να περισσεύει ο εγωισμός! Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα συγγενικό σου πρόσωπο εμπλέκεται στα προσωπικά σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ίσως όμως να σου δώσει και μια «έμπνευση της στιγμής» που θα αποδειχθεί εξαιρετικά εύστοχη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φρόντισε να περιορίσεις την καταναλωτική σου διάθεση, αφού οι αγορές σου τελούν σε καθεστώς γκίνιας!
Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μια αναταραχή στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν το θέμα που θα προκύψει είναι οικονομικό, προσπάθησε να μην πάρεις άμεσες αποφάσεις, αφού για την ώρα τα «κανάλια» συνεννόησης είναι κλειστά!
Ερωτικά
Απωθημένες επιθυμίες ή καταστάσεις που δεν ευδοκίμησαν στο παρελθόν και τώρα σου «τριβελίζουν το μυαλό», σε βάζουν σε μια διαδικασία αναζήτησης, κάτι βέβαια ανησυχητικό, αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, φαίνεται πως η διάθεσή σου να προσφέρεις δεν συναντά την αναμενόμενη ανταπόκριση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια τόσο στις προσωπικές σου διαθέσεις, όσο και σε εκείνες των άλλων. Κι επειδή πολλά πράγματα θα αλλάζουν καθώς θα προχωρά η μέρα, καλό είναι να μην βιαστείς να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε να πάρεις «ζεστά» κάποιες επιτυχίες ή αποτυχίες.
Αν όμως επιμείνεις να «περάσεις» πράγματα, κόντρα στις διαθέσεις των γύρω σου, το πιθανότερο είναι να προκύψουν έντονες διαφωνίες που θα σου χαλάσουν την ημέρα! Επιπλέον, αν κινηθείς απρόσεκτα κινδυνεύεις με κάποιο ατύχημα.
Ερωτικά
Ο δρόμος της αναζήτησης είναι ανοικτός κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τα συναισθήματα σου μπορεί να περάσουν από «Συμπληγάδες»!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου αλλά επειδή τη δουλειά δεν τη φοβάσαι, ό,τι πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της ημέρας είναι βέβαιο ότι θα βρει την λύση του. Κάποιες περαιτέρω δυσκολίες βέβαια ίσως έχουν να κάνουν με την υγεία σου, γι’ αυτό φρόντισε τουλάχιστον να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, σε σχέση με τα οικονομικά σου, ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να κινηθείς με συμβιβαστικό πνεύμα, αφού μια αρχική διαφωνία είναι εύκολο να εξελιχθεί σε «μακελειό»!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο δημιουργούν αμφίσημες καταστάσεις κι ίσως τελικά βρεθείς σε δίλημμα για το τι ακριβώς θα πράξεις, αφού σε κάθε περίπτωση τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα είναι μοιρασμένα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια παλινδρόμηση σε σχέση με το τι ζητάς πραγματικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου ή να απαιτήσεις λύσεις «εδώ και τώρα», μάλλον όμως πρέπει να «βάλεις νερό στο κρασί σου», επιδιώκοντας τελικά μια μίνιμουμ συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία είναι εύκολο να μοιραστείς τα ενδιαφέροντά σου, ίσως μάλιστα σου δοθεί η αφορμή να υλοποιήσεις άμεσα μια δημιουργική σου έμπνευση. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς τους.
Ερωτικά
Είσαι «το αντικείμενο του πόθου» και εννοείται ότι είναι μια κατάσταση που μπορείς να εκμεταλλευτείς στον μέγιστο βαθμό, ίσως όμως να υπάρξουν και εκδηλώσεις αντιζηλίας που θα σε «ταράξουν», ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θες απλά την ησυχία σου!


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς έκτακτους μουσαφίρηδες! Κατά τα άλλα όμως, με τον Κρόνο στον Τοξότη, πολλά είναι αυτά που μπορεί να πάνε «ανάποδα», φαίνεται μάλιστα ότι περιστοιχίζεσαι από πρόσωπα που δεν σε καταλαβαίνουν αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αναζητήσεις έναν κώδικα συνεννόησης. Επιπλέον, με τον Άρη στον Υδροχόο, καλό είναι να προσέξεις και τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, αφού απ’ ό,τι φαίνεται κάποιος/α προσπαθεί να σε διαβάλλει.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο σε προσκαλούν να ενδώσεις σε έναν «γλυκό πειρασμό» που όμως τελικά μπορεί να σου αφήσει και μια ξινή γεύση, αν αντιληφθείς ότι δεν είσαι παρά το μέρος ενός «παιχνιδιού» που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες!


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!