WOMEN'S GUIDE

Rouge Rouge: 16 αληθινά κόκκινα κραγιόν [εικόνες]

To 1922, λανσαρίστηκε το πρώτο κραγιόν της Shiseido. 90 και πλέον χρόνια μετά, η Shiseido συνεχίζει να προσφέρει πρωτοπόρα προϊόντα ομορφιάς. Σήμερα, με έμπνευση τη δύναμη και την τόλμη του κόκκινου, η Shiseido παρουσιάζει το Rouge Rouge σε 16 διαφορετικές αποχρώσεις. 

Η νέα σύνθεση έχει πλούσια, κρεμώδη υφή η οποία σταθεροποιείται ομοιόμορφα στα χείλη, επιτρέποντας στο χρώμα, τη λάμψη και την υγρασία να γίνουν ένα με αυτά, ενώ δημιουργεί ένα πιο λείο περίγραμμα χειλιών και δίνει σχήμα, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν πιο απαλά και τονισμένα.

Ο Dick Page, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Shiseido Makeup, δημιούργησε τις 16 αποχρώσεις του Rouge Rouge. Κατά τη δημιουργία του Rouge Rouge στόχος ήταν να επιτευχθεί ένα κραγιόν υψηλής ποιότητας που θα παρείχε μια άνετη αίσθηση στα χείλη και βάθος στο χρώμα.

Η χρωματική παλέτα της Shiseido επιτρέπει σε όλους να βρουν μια κόκκινη απόχρωση που να ταιριάζει στο κάθε ξεχωριστό χρωματικό τόνο του δέρματος, για να δείχνετε και να αισθάνεστε πιο όμορφη από ποτέ.

Αυτή τη σεζόν, η ομορφιά εκφράζεται μέσα από τα κόκκινα της Shiseido.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!