GOSSIP

H Kate Moss μιμείται τον Elvis και τραγουδά το "The Wonder of You" [βίντεο]

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιντεοκλίπ που αναβιώνει την θρυλική φωνή του Elvis Presley και την ερμηνεία του στο τραγούδι "The Wonder of You".

Μόνο που σε αυτό δεν βλέπουμε τον ίδιο τον Elvis, αλλά το διάσημο μοντέλο Kate Moss, που μιμείται το στυλ του και τα ρούχα του και κάνει πως τραγουδά η ίδια τους στίχους.


Πρόκειται για το νέο βιντεοκλίπ για το άλμπουμ The Wonder Of You: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra, που περιλαμβάνει τραγούδια με τη φωνή του κορυφαίου τραγουδιστή και τα συνδυάζει με τις σύγχρονες μουσικές εκτελέσσεις της διεθνούς φήμης ορχήστρας.


Τώρα τί ρόλο βαράει μέσα σε όλα αυτά η Kate Moss δεν το ξέρουμε πάντως σίγουρα και αυτό το κομμάτι θα σημειώσει τεράστια επιτυχία, όπως έγινε και με το If I Can Dream: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra, που κυκλοφόρησε το 2015.

Βέβαια μέσα στα πρώτα κιόλας λεπτά από τη στιγμή που εμφανίστηκε το νέο βιντεοκλίπ στο VEVO του YouTube τα αρνητικά σχόλια για την "άσχετη" παρουσία της Moss σε αυτό πέφτουν βροχή!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!