VIRAL

To Ελσίνκι στέλνει ένα περίεργο μήνυμα στους τουρίστες [εικόνες]

Ένα πόστερ που υποδέχονταν τους επισκέπτες φέτος το χειμώνα στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Φινλανδίας, κάνει το γύρο του κόσμου.

Φωτογραφίες με το περίεργο πόστερ εμφανίστηκαν ξαφνικά στο Reddit και στο imgur, και αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου θεώρησαν πως είναι ψεύτικο και πως κάποιοι το δημιούργησαν για πλάκα.
Και όμως πρόκειται για τη νέα αφίσα που δημιούργησε το συνέδριο τεχνολογίας Slush, το οποίο έγινε πρόσφατα στο Ελσίνκι και η οποία τοποθετήθηκε όχι μόνο στο αεροδρόμιο (από όπου η αρχική φωτογραφία) αλλά και σε άλλα τουριστικά σημεία της πόλης.
Η αφίσα γράφει "Κανείς που έχει σώας τα φρένας δεν θα επισκέπτονταν το Ελσίνκι το Νοέμβριο. Εκτός από εσένα που είσαι ζόρικος. Καλώς ήρθες!". 
Η Marianne Vikkula, που είναι η CEO του τεχνολογικού συνεδρίου, είπε πως είναι γεγονος πως το μήνα Νοέμβριο οι θερμοκρασίες στο Ελσίνκι είναι απίστευτα χαμηλές, "Είναι σκοτεινά, έχει υγρασία και κάνει κρύο" λέει και προσθέτει πως πιθανά το Ελσίνκι είναι το χειρότερο μέρος όπου μπορεί να βρεθεί κανείς αυτό το μήνα και για αυτό σκέφτηκαν να υποδεχτούν με αυτόν τον περίεργο τρόπο όσους τόλμησαν να σπεύσουν τελικά στην παγωμένη Φινλανδία για το συνέδριό τους.
Πάντως τα στατιστικά στοιχεία δίχνουν πως υπάρχουν πολλοί τολμηροί και... ζόρικοι τουρίστες αφού τους χειμερινούς μήνες το Ελσίνκι υποδέχεται κατά μέσο όρο 300.000 τουρίστες ανά μήνα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!