GOOD LIFE

Ο Jimmy Fallon δοκιμάζει πρώτος το Nintendo Switch [βίντεο]

Πριν λίγο καιρό η Nintendo είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία της νέας της κονσόλας που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας σταθερής παιχνιδομηχανής κι ενός φορητού gadget ψυχαγωγίας.

Το Nintendo Switch προσαρμόζεται σε μια βάση που ενώνει τη συσκευή με την οθόνη και το παιχνίδι συνεχίζεται μέσω ειδικού τηλεχειριστηρίου. Σε κάθε πλευρά, η συσκευή διαθέτει μικρότερα τηλεχειριστήρια τα οποία αποσπώνται από τη συσκευή όταν αυτή βγαίνει από τη βάση της και χρησιμοποιούνται στη φορητή εκδοχή του Nintendo Switch.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το Nintenndo Switch χρησιμοποιεί την ρετρό εκδοχή των παιχνιδιών με τη μορφή κασέτας, αντί για τα κλασικά DVD ή Blu Ray Discs, ενώ επιτρέπει τη συνεργασία των παικτών μέσω πολλών παιχνιδομηχανών Nintendo Switch, καθώς και τη συνέχεια ενός παιχνιδιού από την σταθερή εκδοχή της τηλεόρασης, στη φορητή κονσόλα.

Τώρα πρόεδρος της Nintendo στην Αμερική, ο Reggie Fils-Aimé, βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του διάσημου τηλεπαρουσιαστή Jimmy Fallon και του παρουσίασε όλες τις λειτουργίες της νέας παιχνιδομηχανής και μάλιστα ο Jimmy έπαιξε το The Legend Of Zelda. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!