GOSSIP

Πόσο καλός καθηγητής ήταν τελικά ο Ρος από τα Φιλαράκια;

Όταν ο ηθοποιός David Schwimmer ενσάρκωσε στην τηλεοπτική σειρά "Τα Φιλαράκια" (Friends) τον καθηγητή παλαιοντολογίας Ross Geller απέκτησε εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο.

Τώρα κάποιοι εξ αυτών σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα προφίλ του καθηγητή Ρος Γκέλερ, μέσα σε ένα αληθινό site αξιολόγησης καθηγητών στις ΗΠΑ. Το site είναι το ratemyprofessors.com, όπου φοιτητές από πανεπιστήμια και κολέγια αξιολογούν και βαθμολογούν τα προφίλ των καθηγητών σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Εκεί ξαφνικά εμφανίστηκε το προφίλ του καθηγητή του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Ρος Γκέλερ, ο οποίος διδάσκει παλαιοντολογία.
Φυσικά τα σχόλια πέφτουν βροχή και είναι γεμάτα με αναφορές σε κωμικές σκηνές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ενώ ο Ρος έχει αποσπάσει πολύ καλές βαθμολογίες με το 81% των φοιτητών να δηλώνουν πως θα επέλεγαν και άλλο μάθημα με τον συγκεκριμένο καθηγητή, ενώ βαθμολογείται με 3,7 στα 5 ως καθηγητής και με βαθμό δυσκολίας των μαθημάτων του το 2,7 στα 3.
Μπορείτε να δείτε το προφίλ του "φανταστικού" καθηγητή εδώ και εμείς σας θυμίζουμε μερικές από τις σκηνές της σειράς όπου ο Ρος μας έδωσε μία γεύση των ικανοτήτων του ως καθηγητής!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!