WOMEN'S GUIDE

Υπάρχει φόρεμα με σκίσιμο που όμως αποτρέπει τα σέξι ατυχήματα [εικόνες]

Τα μακριά βραδυνά φορέματα και οι μακριές φούστες με θεαματικά σκισίματα στο πλάι ή στο κέντρο είναι πολύ στη μόδα και όσο πλησιάζουμε στις γιορτές θα πρωτοστατούν στις βραδυνές εμφανίσεις.

Και μπορεί αυτά τα σκισίματα να κολακεύουν τις γυναίκες που έχουν ωραία πόδια, καθώς τα αποκαλύπτουν και τους προσθέτουν ύψος και αισθησιασμό, αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός σέξι ατυχήματος.
Ήδη φέτος είδαμε πολλές celebrities όπως η Kelly Brook και η Chrissy Teigen να την... πατάνε καθώς τα φορέματά τους με τα τεράστια σκισίματα αποκάλυψαν πολύ περισσότερα από όσα ήθελαν.
 

Όμως τώρα η Adriana Lima μας έδειξε ένα πανέξυπνο κόλπο για να φορέσεις και εσύ το φόρεμα με σκίσιμο χωρίς να κινδυνεύεις να γίνεις πολύ αποκαλυτπική. Η 35χρονη καλλονη πρόσφατα εμφανίστηκε σε γκαλά με ένα εντυπωσιακό πράσινο βελούδινο φόρεμα (θυμίζουμε πως φέτος το βελούδο είναι πολύ δυνατή τάση) και μολονότι είχε όλο το πόδι της έξω δεν κινδυνευε να αποκαλύψει τίποτε άλλο παραπάνω.

Και ο λόγος; Μα γιατί το φόρεμά της είχε μία τρύπα στο πλάι για να βγάζει το πόδι της, Υπάρχουν στην αγορά τέτοια φορέματα και φούστες, αλλά η Adriana ισχυρίζεται σε ποστ της στα social media πως μπορείς και μόνη σου να κάνεις ένα τέτοιο άνοιγμα στο ρούχο σου, απλά και ανέξοδα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!