GOSSIP

Υποχρεωτικά τα τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ για τον Brad Pitt

Νέα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τους όρους της συμφωνίας που ενέκρινε ο δικαστής στην πολύκροτη υπόθεση του διαζυγίου του Brad Pitt με την Angelina Jolie.

To ET, αποκαλύπτει τα έγγραφα που ορίζουν την συμφωνία μεταξύ του πρώην ζεύγους, όπως αυτά εγκρίθηκαν και επικυρώθηκαν πρόσφατα, και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου, από δικαστή.
Σύμφωνα με την επίσημη πλέον συμφωνία, η 41χρονη Angelina διατηρεί τη κηδεμονία των 6 παιδιών (Maddox,  Pax, Ζahara, Shiloh, Knox και Vivienne) και όλη η οικογένεια θα κάνει θεραπευτικές συνεδρείες με 5 ειδικούς ψυχικής υγείας, ενώ το κάθε παιδί θα παρακολουθείται και μόνο του από τους ειδικούς.
Ο Brad, διατηρεί το δικαίωμα για επισκέψεις μόνο μετά από συμφωνία και την έγκριση του θεραπευτή που θα παρακολουθεί επίσημα την οικογένεια, και θα συμμετέχει και ο ίδιος σε ομαδικές θεραπείες.
Παράλληλα ο δικαστής επικύρωσε όρο στη συμφωνία που υποχρεώνει τον Brad Pitt να υποβάλλεται  σε τεστ αλκοόλ και ναρκωτικών τα οποία θα γίνονται τυχαία και χωρίς προειδοποίηση. Θυμίζουμε πως ο Brad είχε αρχικά προσφερθεί εθελοντικά να κάνει ανάλογα τεστ, αλλά τώρα αυτά τα τεστ γίνονται υποχρεωτικά και για τη διακοπή ή κατάργηση αυτών θα χρειαστεί νέα επικύρωση ή απόφαση δικαστή.
Παραμένει ασαφές το αν ο διάσημος ηθοποιός θα δει τα παιδιά του μέσα στις γιορτές με πηγές να αναφέρουν πως βάσει της συμφωνίας αν ένα παιδί δεν θέλει να δει τον πατέρα του, ο θεραπευτής της οικογένειας δεν θα το πιέσει για το αντίθετο, ενώ επιβεβαιώνουν το γεγονός πως μέχρι σήμερα ο Brad Pitt έχει δει τα παιδιά του μόνο παρουσία ενός τουλάχιστον θεραπευτή.
Παράλληλα άλλα δημοσιεύματα σε βρετανικά media αλλά και στο ΤΜΖ επαναφέρουν τα σενάρια μιας πιθανής μετακόμισης της Jolie στο Λονδίνο.
Τα δημοσιεύματα μιλούν για πρόθεση της Jolie να μετακομίσει μόνιμα, μαζί με τα παιδιά της στο Λονδίνο και να κάνει πιο εντατικές τις εργασίες της σε συνεργασία με τα Ηνωμενα Έθνη, ενώ αναφέρουν πως πιθανά έχει βλέψεις ακόμα και για τη θέση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. 
Μάλιστα αναφέρουν πως η Jolie δέχεται τις συμβουλές δύο πολύ καλών της φιλενάδων που υπήρξαν συνεργάτιδες του πρώην βρετανού υπουργού εξωτερικών William Hague, που την ενθαρρύνουν στις πολιτικές της βλέψεις.
Ο λόγος για την 48χρονη Arminka Helic και την 37χρονη Chloe Dalton. Κάποια δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν πως αυτές οι δύο φίλες έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο διαζύγιο και τονίζουν πως ο Brad Pitt είχε ενοχληθεί από το βαθμό στον οποίο οι δυο τους επηρέαζαν την Jolie και θεωρούσε πως της έκαναν πλύση εγκεφάλου για πλάνα για πολιτική καριέρα στα συχνά ταξίδια που έκανε η Jolie μαζί τους στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της ως πρέσβειρα καλής θελήσεως σε διάφορα σημεία του πλανήτη. 

Το ζεύγος Jolie μαζί με την Arminka Helic

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!