VIRAL

Η ιστορία πίσω από το βίντεο με τον άνδρα που έριξε μπουνιά σε καγκουρό

Το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να ρίχνει μπουνιά σε ένα καγκουρό, προσπαθώντας να "σώσει" το σκύλο του, έγινε viral, αλλά οι πρωταγωνιστές του βίντεο ισχυρίζονται πως η αληθινή ιστορία αυτού του βίντεο είναι πολύ διαφορετική.

Το επίμαχο βίντεο έχει ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια views μέσα σε δύο μόλις μέρες και αναμεταδόθηκε από διεθνή media ως την προσπάθεια ενός κυνηγού να σώσει τον σκύλο του από την επικίνδυνη λαβή ενός επιθετικού καγκουρό.
Πολλοί (και ειδικά οι φιλόζωοι) έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφαση του άνδρα να τραβήξει γροθιά στο καγκουρό.
Τώρα ο Independent που επικοινώνησε με τους Αυστραλούς κυνηγούς που τράβηξαν το βίντεο, δημοσιεύει τη δική τους εκδοχή για τα όσα είχαν συμβεί και οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την κίνηση.
Έτσι μάθαμε πως μία παρέα ανδρών πήγε για κυνήγι αγριόχοιρου, γιατί ένας εξ αυτών, που ήταν καρκινοπαθής, είχε εκφράσει ως τελευταία του επιθυμία να καταφέρει να σκοτώσει έναν αγριόχοιρο βάρους 100 κιλών.
Ο Greg Bloom που συμμετείχε στο κυνήγι εκείνη την ημέρα εξηγεί πως το κυνηγόσκυλο που φαίνεται στο βίντεο είχε εντοπίσει αγριόχοιρους και πως τόσο το καγκουρό όσο και ο σκύλος προσπαθούσαν να απομακρυνθούν και να αποφύγουν μία αντεπίθεση από τους καταδιωκόμενους αγριόχοιρους που μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι όταν αμύνονται.
Ο άνδρας έσπευσε να βοηθήσει και το καγκουρό και το σκύλο που κινδύνευαν από τους αγριόχοιρους. Όμως στην πορεία το καγκουρό πήγε να επιτεθεί στον άνδρα (και τονίζει πως το χτύπημα από καγκουρό είναι επίσης πολύ επικίνδυνο) και εξήγησε πως ο άνδρας το χτύπησε στη μουσούδα απλά για να το απωθήσει. Επίσης προσθέτει πως όλοι γέλασαν με την παράλογη σκηνή αλλά πως κανείς δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι κακό στο καγκουρό και απλά ήθελαν να αποφύγουν τα χειρότερα. 
Τέλος αναφέρει πως ο φίλος τους, ο  Kailem έφυγε τελικά από τη ζωή δύο μέρες μετά το συμβάν και αυτό το βίντεο είναι μία από τις αναμνήσεις που τους έχουν μείνει από αυτόν. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!