ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2016

Με τον Άρη στον Υδροχόο ίσως δεν είναι η καλύτερη μέρα για σημαντικές αποφάσεις σε διάφορα ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Με τον Άρη στον Υδροχόο και τον Δία στον Ζυγό, ίσως τελικά να αξίζει τον κόπο να επιχειρήσεις μια πλήρη όσο και θεαματική ανανέωση στις φιλίες, τις συνεργασίες και τον κοινωνικό σου κύκλο γενικότερα, αφού κάποια πράγματα φαίνεται πως έχουν «παλιώσει» ή δεν ανταποκρίνονται πια στις απαιτήσεις σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην πιστέψεις τα όσα φημολογούνται στην δουλειά σου, αφού στην πράξη δεν ισχύουν. Στον αντίποδα βέβαια, μπορείς κι εσύ να αποπροσανατολίσεις τους ανεπιθύμητους!
Ερωτικά
Με την Σελήνη στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρίως σε υποθέσεις φίλων σου, που αν τις πάρεις «ζεστά» είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις τα δικά σου. Κατά τα άλλα, εξακολουθεί να «παίζει» μια κατάσταση… κορυφής στην δουλειά σου!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει πιο ασταθή και ανυπόμονο/η, με πιθανή συνέπεια να κάνεις περισσότερα λάθη ή να εκτεθείς με τρόπο που τουλάχιστον για όσους/ες σε ξέρουν καλά, δείχνει ανήκουστος!
Εδώ το «μυστικό» είναι να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που ήδη γνωρίζεις, αποφεύγοντας να πάρεις πρωτοβουλίες εκεί που δεν κατέχεις το αντικείμενο. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι αρκούντως δύσπιστος/η και επιφυλακτικός/η στα οικονομικά σου, αφού πίσω από το «τυρί» υπάρχει και η «φάκα»!
Ερωτικά
Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς εισπράττεις τα εύσημα για την παρουσία σου, ενώ ακόμη και οι «κόντρες» ή τα πειράγματα υποκρύπτουν ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Ενδέχεται όμως να υποστείς και πιέσεις που δεν θα σου αρέσουν!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Κάποιοι «δεν σε καταλαβαίνουν», εσύ όμως καλά θα κάνεις να τους αγνοήσεις, επιμένοντας να απευθύνεσαι εκεί που ο λόγος σου πιάνει τόπο, καλλιεργώντας συνάμα τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου. Αυτός είναι για σήμερα ο δρόμος ο σωστός, ιδιαίτερα ως προς τις πνευματικές ή επιστημονικές αναζητήσεις σου, αφού αν «ρίξεις το επίπεδό σου», τότε θα αναλωθείς σε «αψιμαχίες» με εγωιστικά κίνητρα. Όσο για τα πιο πρακτικά ζητήματα στην δουλειά και τα οικονομικά σου, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονες επιθυμίες αλλά σε κάθε περίπτωση η συμπόρευσή σου με ένα πρόσωπο που δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον σε σχέση με τις ιδέες και τις αντιλήψεις του, δεν έχει καμία τύχη, αφού καλώς ή κακώς η «εγκεφαλικότητα» έχει τον πρώτο λόγο!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε κάτι πραγματικά ρηξικέλευθο στον επαγγελματικό τομέα, βάζοντας στόχους που για κάποιους δείχνουν μεν «δυσθεώρητοι», για σένα όμως δεν είναι ακατόρθωτοι. Αν μάλιστα τα καταφέρεις, μπορεί να αποκομίσεις κι ένα εξ ίσου... δυσθεώρητο οικονομικό όφελος! Παράλληλα, δείχνει σκόπιμο να ενισχύσεις το πλαίσιο των συνεργασιών σου, προσεγγίζοντας ακόμη και άτομα τα οποία μέχρι χθες έστεκαν «απέναντί» σου.
Ερωτικά
Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι περίπου δεδομένη κι αν ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή σχέση δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στα πρόσωπα που σου κάνουν «κλικ». Επιπλέον, αναμένεται και μια «δυνατή» σεξουαλική εμπειρία!


ΛΕΩΝ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, αφού κάποιες προθέσεις των άλλων που θεωρούσες ως δεδομένες, φαίνεται να μην είναι τελικά και τόσο σταθερές ή αξιόπιστες. Δεν αποκλείεται λοιπόν μια συνεργασία σου να βρεθεί «στον αέρα», έστω και προσωρινά. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ενός σοβαρού λάθους ή μιας εξαπάτησης τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα.
Ερωτικά
Τα «μποφόρ» καλά κρατούν και σε μια τέτοια φάση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς την περιπετειώδη φύση των πραγμάτων, παραπέμποντας την σταθερότητα στο εγγύς μέλλον! Φυσικά, αν είσαι μόνος/η θα έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Ο Άρης σου πάει κόντρα στον επαγγελματικό τομέα, αφού όχι μόνον δεν σου διασφαλίζει μια σταθερότητα αλλά σε καλεί να προβείς και σε κάποιες αλλαγές, κάτι βέβαια για το οποίο δεν είσαι και τόσο πρόθυμος/η. Καλό είναι όμως να ξεπεράσεις έγκαιρα τα «κολλήματα» σου και να «ξεβολευτείς», αφού ύστερα από λίγο καιρό θα συνειδητοποιήσεις ότι το νέο καθεστώς που δημιουργείται έχει πολύ σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα για σένα. Την ίδια στιγμή ωστόσο ο ενεργός Ποσειδώνας λειτουργεί απαγορευτικά για μια συνεργασία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ενθαρρύνει για να κάνεις νέες γνωριμίες και μένοντας σε αυτό το επίπεδο, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα. Αν όμως επιχειρήσεις να δώσεις μια πιο «στενή» διάσταση στα πράγματα, το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε λάθος!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο προσθέτει νέο «χρώμα» στην ζωή σου, μέσα από δημιουργικές δράσεις ή πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν ή προκαλούν. Ωστόσο, την ίδια στιγμή μπορεί να διαταραχθεί η ισορροπία στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δείχνει να πηγαίνει κόντρα στα «θέλω» σου κι εδώ είναι που πρέπει να θυμηθείς ότι η ανεξαρτησία και η ελευθερία κινήσεων ισχύει για όλους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την λειτουργικότητα του οικιακού σου εξοπλισμού.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα βρεις τον άνθρωπό σου, ιδιαίτερα αν κινηθείς με ανοικτό πνεύμα και έξω από προκαταλήψεις. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται ανατροπές και αλλαγές στο πλαίσιο της σχέσης σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλουν σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση, ενώ δυστυχώς είναι στο «πρόγραμμα» εντάσεις, ζημιές ή ατυχήματα μέσα στο σπίτι σου. Καλείσαι λοιπόν να διαχειριστείς «σοφά» την κατάσταση, εκτονώνοντας δημιουργικά το ενεργειακό σου πλεόνασμα με εργασίες και μαστορέματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας επηρεάζει την κρίση σου κι είναι μια από εκείνες τις ημέρες που ακόμη κι εσύ μπορεί να λαθέψεις!
Ερωτικά
Τα διαδοχικά μηνύματα από ενδιαφερόμενους/ες μπορεί να σε «ζαλίσουν» αλλά ας μην έδινες «αέρα» εκεί που δεν θα έπρεπε. Πάντως ότι «αρμονικό» είναι να συμβεί θα γίνει εκτός οικίας, αφού εντός επικρατεί «ο νόμος του ισχυρού»!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Τα καλά νέα είναι ότι ο Άρης στον Υδροχόο προάγει την φιλομάθειά σου και μπορεί να σε «μυήσει» σε νέες γνώσεις ή τεχνικές. Όσον αφορά όμως στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου με γνωστούς και συγγενείς, ενδέχεται να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων ή εντάσεων «από το πουθενά»! Επιπλέον, αν ταξιδέψεις, θα πρέπει να «ακονίσεις» τα αντανακλαστικά σου. Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα, αφού γύρω σου παραμονεύουν διάφοροι «επιτήδειοι».
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να κάνεις το «άλμα προς τα εμπρός», αφήνοντας πίσω σου όλα αυτά που σε στενοχώρησαν ή έμειναν ένα «κενό γράμμα». Να θυμάσαι όμως ότι βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και δεν είναι σκόπιμο να «πέσεις με τα μούτρα» σε μια σχέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου η καθημερινότητα σου μπορεί να εξελιχθεί αρκετά ευχάριστα, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συμμετάσχεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Ωστόσο, οι πολύ σημαντικές ή «κομβικές» εξελίξεις φαίνεται να αφορούν κυρίως στα οικονομικά σου, όπου μπορείς να πετύχεις την «μεγάλη ανατροπή», αρκεί να ακούσεις κυρίως την φωνή της διαίσθησής σου αφού σήμερα η λογική σου «μπάζει νερά»!
Ερωτικά
Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι να φύγει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, αν λοιπόν έχεις αφήσει οτιδήποτε στην μέση, καλό είναι να αποφασίσεις τώρα που το σύμπαν «σε πάει», αφήνοντας ενδεχομένως στην άκρη κάποιες «ποιοτικές» αναζητήσεις που απλά σε καθυστερούν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, όσο δείχνεις απροθυμία να «ξεβολευτείς» και καταφεύγεις σε σπασμωδικές κινήσεις, τόσο «ψαλιδίζονται» οι ελπίδες σου για κάτι καλό. Αντίθετα αν τολμήσεις να προχωρήσεις με οδηγό την αλήθεια σου και ανεξάρτητα από την κοινωνική αποδοχή του εγχειρήματος σου, τότε θα μπορέσεις να «αλλάξεις επίπεδο» στην ζωή σου. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να υπάρξουν «ψίθυροι» σε βάρος σου αλλά στην παρούσα φάση κανείς δεν έχει την δύναμη να σε βλάψει πραγματικά!
Ερωτικά
Με την Σελήνη να κάνει «παιχνίδι» στο ζώδιό σου έχεις μεν μεγαλύτερη όρεξη αλλά και λιγότερη σταθερότητα, κάτι που αντικειμενικά θα σε βοηθήσει να πετύχεις έναν «στόχο», που έχεις θέσει, με πολλά ερωτηματικά όμως ως προς την διάρκεια!


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Με τον Άρη στον Υδροχόο, κάποιες αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις μπορεί να σε κάνουν να «πέσεις από τα σύννεφα» και σε μια τέτοια περίπτωση μάλλον οφείλεις να πληρώσεις τους «κακούς» με το ίδιο νόμισμα, αξιοποιώντας την δική σου «κρυφή» δυναμική. Επιπλέον μπορεί να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης σε μια φιλική σου σχέση. Από εκεί και ύστερα όμως, φαίνεται να ευνοείσαι οικονομικά, έστω και μέσα από «καραμπόλες», που θα οδηγήσουν τα καλούδια κατευθείαν στην αγκαλιά σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος μπορείς να αναζητήσεις τις ευκαιρίες σου μέσα σε μια παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση. Στην περίπτωση όμως, που σου προκύψει το «ποθούμενο» μην αμελήσεις να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!