ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ( 5/12 - 12/12/2016)

Είτε είσαι ελεύθερος, είτε σε σχέση, δες πως θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου και τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ
Το κύμα... ψύχους του προηγούμενου διημέρου έχει αρχίσει να υποχωρεί, οπότε ο ενθουσιασμός και η παρόρμησή σου θα κάνουν δειλά την εμφάνισή τους, γεμίζοντας με ενέργεια την Κυριακή σου. Η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί και ενδεχομένως να ανοίξει πόρτες όχι μόνο για να γνωρίσεις καινούργια άτομα, αλλά και να κάνεις ερωτικά ένα συναρπαστικό άλμα με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις, είτε μέσα από τον κύκλο σου είτε από μια ομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, πολύ πιθανό σήμερα να αναζητήσεις παραπάνω δράση και ένταση στη σχέση σου γιατί πιστεύεις ότι έχετε βαλτώσει γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τσιγκλήσεις το ταίρι σου, για να ανάψουν λίγο τα αίματα.


ΤΑΥΡΟΣ
Θα καταβάλλεις προσπάθεια σήμερα να κατανοήσεις κάποιες ασυνήθιστες απόψεις ή συμπεριφορές ενός προσώπου που γνώρισες πρόσφατα ίσως γιατί σε ελκύει πολύ και θέλεις να βρεθεί ένας κοινός τόπος επαφής. Εύκολο δε θα είναι και ούτε μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, οπότε η μόνη πιθανότητα να τα καταφέρεις είναι αν σε όλα αυτά που βλέπεις και ακούς, κρατήσεις κάποια που ανταποκρίνονται σε μια πραγματικότητα την οποία δεν ήθελες να δεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως δεν είσαι ευχαριστημένος/η από τα επαγγελματικά σου, όμως οι συνθήκες δε σου επιτρέπουν να κάνεις στροφή. Το να ταράζεις όμως στα παράπονα τον σύντροφό σου και να χαλάς τη μέρα σας σίγουρα δεν ωφελεί πουθενά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχεις αρκετές συναντήσεις και επαφές, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας να το φας στους δρόμους. Όμως δεν θα σε χαλάσει, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα και φυσικά να περάσεις καλά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθεις πιο κοντά με κάποιον/α που θα έχετε κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Αν, πάλι, υπάρχει κάτι «φρέσκο» στη ζωή σου, ίσως αποφασίσετε να πάτε μαζί μια εκδρομή για να γνωριστείτε καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με κάποιες εργασίες ή ζητήματα που έχετε αφήσει στη μέση, βγάζοντας την εφευρετικότητα και τη δημιουργική σας σκέψη. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να κρατάς τα προσχήματα και να είσαι πιο προσεκτικός/η, ωστόσο σήμερα είσαι λίγο πιο χαλαρός/η και αυτό ίσως σε βοηθήσει να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει, χρησιμοποιώντας μια πιο φιλική προσέγγιση. Έτσι κι αλλιώς με Αφροδίτη και Ερμή απέναντί σου είσαι σε φάση ερωτικής δραστηριοποίησης και επιδιώκεις πολλά περισσότερα για τη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες που θέλεις να καλύψεις κι ίσως σήμερα κάνεις μια κίνηση παράτολμη οικονομικά, που θα εκπλήξει το σύντροφό σου. Έχε στο νου σου όμως ότι δεν πρέπει να σου ξεφύγει ο έλεγχος και τα ρίσκα που παίρνεις να είναι εκ του ασφαλούς για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η. 


ΛΕΩΝ
Η Σελήνη βρίσκεται ήδη απέναντί σου, στον Υδροχόο, οπότε θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου στα ερωτικά. Με αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά και ασυνήθιστη γοητεία, δε θα είναι καθόλου δύσκολο να γίνεις το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς. Όμως μια εκκεντρικότητα ή προκλητικότητα που παραμονεύουν μπορεί να λειτουργήσουν υπονομευτικά στο να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σου αρέσει γι’ αυτό ο αυτοέλεγχος είναι απαραίτητος. Αν είσαι σε σχέση, ένα ξαφνικό δωράκι από το σύντροφό σου, σαν ένδειξη αγάπης, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα σήμερα και θα τονώσει τον έρωτά σου. Επίσης, είναι πιθανό να είστε καλεσμένοι το βράδυ σε μια εκδήλωση. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να σου έχει γίνει μια κρούση από ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να κινείται στο εργασιακό σου περιβάλλον που θα σε εκπλήξει αρκετά γιατί δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρον. Σήμερα, θα είναι καρφωμένο στο μυαλό σου και δε θα μπορείς να το ξεχάσεις, όσο κι αν καταπιαστείς με διάφορα για να κρατιέσαι απασχολημένος/η. Αν είσαι σε σχέση, η κούραση που θα έχεις δε σου δημιουργεί καμία άλλη διάθεση, πέρα από το να χουχουλιάσεις στο σπίτι σου και να απολαύσεις τη φροντίδα του συντρόφου σου. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες δουλειές που σχεδίαζες να κάνεις αλλά μάλλον θα τις αναβάλλεις γιατί δεν έχεις όρεξη. 


ΖΥΓΟΣ
Είσαι σε μια καλή φάση όπου πάνω απ’ όλα θέλεις να απολαύσεις τις χαρές τις ζωής. Βγαίνεις, παίζεις, φλερτάρεις, δημιουργείς προοπτικές και σήμερα θα καταλήξεις στο ότι, μόνος/η... ξε-μόνος/η, δεν έχεις καμία διάθεση να δεσμευτείς με κανένα άτομο, αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι μαζί του θα περνάς καλά. Γι’ αυτό χαίρεσαι με το ενδιαφέρον που παίρνεις από το αντίθετο φύλο και αυξάνεις τις επιλογές σου, για να μπορείς να διαλέξεις το καλύτερο πρόσωπο για σένα. Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος, ακόμα και σε ένα κινηματογράφο, είναι ιδανική για απόψε. Αν όμως θέλετε να αποφύγετε τη μουρμούρα αλλά και να απολαύσετε ό,τι κάνετε, αποφασίστε μαζί που θα πάτε και τι θα δείτε. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το να αποστασιοποιηθείς σήμερα από ένα ερωτικό σου θέμα και να δεις τα πράγματα εκλογικευμένα και ξεκομμένα από το συναίσθημα, ενδεχομένως να είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γιατί θα σε βοηθήσει να βρεις πιο εύκολα λύσεις, να πάρεις αποφάσεις και να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Το παν είναι να ξαναπάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου και αυτό θα γίνει μόνο, αν εσύ λειτουργήσεις ψύχραιμα. Άλλωστε κανείς δε σε πιέζει να βιαστείς. Αν είσαι σε σχέση, έχεις την ανάγκη να βιώσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου κι η μέρα δείχνει ιδανική, ενδέχεται όμως τα σχέδιά σου να ανατραπούν από μια ξαφνική επίσκεψη μάλλον ενός μέλους της οικογένειάς σου. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενδεχομένως μέχρι τώρα η στάση σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει να είναι περισσότερο φιλική απ’ όσο πρέπει και αυτό να το μπερδεύει, καθώς δεν ξέρει αν ενδιαφέρεσαι για κάτι περισσότερο. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να κανονίσεις μια συνάντηση μαζί του σήμερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση και να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου κι από κει και πέρα να δεις πώς θα αντιδράσει. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία για ένα θέμα που πρέπει να διευθετήσεις και να είσαι λίγο απότομος/η ή ευέξαπτος/η που θα είναι αιτία έντασης με το ταίρι σου, ευτυχώς όμως γρήγορα θα εκτονωθεί και σταδιακά θα ηρεμήσετε. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσο κι αν προσπαθείς, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα έντονα συναισθήματά σου χρησιμοποιώντας τη λογική. Από το απόγευμα και μετά μάλιστα θα επανέλθουν δριμύτερα και η ανάγκη σου να είσαι με ένα άτομο θα αυξηθεί. Αν όμως κι εσύ δε ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου και δείξεις το ενδιαφέρον σου, μην περιμένεις εξελίξεις. Επίσης, είναι πιθανό να σου γίνει σήμερα μια ερωτική εξομολόγηση που θα σε ξαφνιάσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, έχεις ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και προθυμία να βελτιώσεις τη σχέση σου, καθώς βλέπεις πλέον τα πράγματα αλλιώς και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, μόνο που θα πρέπει να μεταδόσεις αυτή σου τη διάθεση και στο ταίρι σου. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου πολλά και αναπάντεχα μπορούν να συμβούν στα ερωτικά σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Λογικό είναι, αφού θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής όπου κι αν πας κι η πέραση σου στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη. Μην απορήσεις λοιπόν αν σου γίνει μια πρόταση από ένα πρόσωπο. Εφ’ όσον σου αρέσει και διαπιστώσεις ότι έχετε μια καλή επικοινωνία, δεν θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου είναι πιθανό να ετοιμάσει μια όμορφη κατάσταση για δύο. Θα απολαύσεις όμορφες στιγμές, γεμάτες συντροφικότητα και τρυφερότητα, αρκεί να ελέγξεις την αντιδραστικότητα και την προβοκατόρικη συμπεριφορά που σε πιάνει ορισμένες φορές. 


ΙΧΘΕΙΣ
Η επεξεργασία ενός θέματος της ερωτικής σου ζωής ίσως συναισθηματικά να σε έβαλε σε δοκιμασία τις προηγούμενες μέρες, σήμερα όμως θα αρχίσεις να διακρίνεις φως στην άκρη του τούνελ. Το να δεις την αλήθεια για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σου είναι δύσκολο, αλλά τώρα μπορείς πιο άνετα να το κάνεις. Αν είσαι σε σχέση, ψυχολογικά είσαι καλά αλλά σωματικά θεωρείς ότι πρέπει οπωσδήποτε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια για να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας στους οποίους θα μπεις από αύριο, γι’ αυτό θα αφεθείς στην αγκαλιά, τα χάδια και τις περιποιήσεις του συντρόφου σου για να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς. 
Πηγή: astrology.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!