WOMEN'S GUIDE

H Sarah Jessica Parker ανοίγει το πρώτο δικό της κατάστημα

H Sarah Jessica Parker, έχει καταφέρει στην αληθινή της ζωή να υλοποιήσει όνειρα που θα έκαναν και τη Carrie του Sex & The City να χοροπηδάει από χαρά.

H διάσημη ηθοποιός, είναι πλέον 51 ετών, φέτος επέστρεψε στη τηλεόραση με τη σειρά Divorce, ενώ παράλληλα συνεχίζει να συσφίγγει τις σχέσεις της με τη βιομηχανία της μόδας. Η Sarah Jessica Parker, όχι μόνο έχει λανσάρει δικές της fashion συλλογές, που περιλαμβάνουν από ρούχα μέχρι παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ, αλλά πλέον θα αποκτήσει και το δικό της κατάστημα για να τις στεγάσει, ενώ θα συνεχίσει τις συνεργασίες με πολυκαταστήματα όπως το Bloomingdale’s, στήνοντας σιγά - σιγά τη δική της fashion αυτοκρατορία..
Στις 8 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος και θα συμπέσουν με τα εγκαίνια ενός νέου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου όπου και θα στεγάζεται.
Το κατάστημα της διάσημης ηθοποιού θα λειτουργήσει μέσα στο  MGM National Harbor resort, που θα στηθεί λίγο έξω από την  Washington, D.C. και εκεί θα πωλούνται όλες οι υπάρχουσες αλλά και οι νέες συλλογές της ηθοποιού (με τις δημιουργίες της να πωλούνται σε τιμές που ξεκινούν από 30 δολάρια και φτάνουν λίγο κάτω από τα 1000 δολάρια), η οποία δηλώνει κατενθουσιάσμένη με το project.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!