ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2016

Μία δύσκολη μέρα για πολλά ζώδια, αλλά για άλλους έχει θετικό πρόσημο.

ΚΡΙΟΣ

Καλύτερα σήμερα να μείνετε μακριά από κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους σας προβληματίζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεστε σε σύγκρουση μαζί τους γιατί σίγουρα θα βγείτε χαμένοι . Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σας και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ' ότι μπορεί να τα περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξωγενείς παράγοντες θα σας επηρεάσουν πολύ έντονα σήμερα. Η ευαισθησία σας και όσα θα σας μεταφέρουν, θα σας αποσυντονίζουν εντελώς. Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιείτε το μυαλό σου, χωρίς παρόρμηση για να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες που προκύπτουν.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Είναι μια καλή μέρα, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σας ευνοεί, για να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Όμως μην κάνετε παράτολμες κινήσεις γιατί κινδυνεύετε να βάλετε λάθος βάσεις για το μέλλον σας. Φροντίστε να ακούτε κι άλλες απόψεις και να μην γίνεστε επίμονοι και κουραστικοί προς τους άλλους.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις είναι αυτές που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Πολλοί άνθρωποι θα σας εμπιστευτούν για να σας μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σας προβληματίσουν αρκετά. Να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και για τον άνθρωπο σας, που για κάποιους λόγους τον έχετε αδικήσει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε μία πιο σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει στον περίγυρό σας. Κάποια πολύ δικά σας πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν, συναισθηματικά και ίσως και οικονομικά. Ευτυχώς θα έχετε απόλυτη κυριαρχία στην σκέψη, και θα αποφύγετε τον κίνδυνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτήν την περίοδο είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας και οι περισσότερες είναι προς όφελός σας. Βέβαια, πρέπει κι εσείς να κάνετε κάτι και να μην περιμένετε να γίνουν όλα μόνο γιατί το ορίζει το σύμπαν. Χρειάζεται να προγραμματιστείτε με κάθε λεπτομέρεια, προς ένα σκοπό.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα είναι αρκετά αναστατωμένη για εσάς που περιμένετε κάτι ποιο ουσιαστικό στα προσωπικά σας θέματα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείτε από τα λόγια των άλλων. Προτίμησε την ειλικρίνεια στις προσωπικές σας σχέσεις για να μην βρεθείτε σε ξένα και εχθρικά εδάφη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα σας επαφές και συζητήσεις που θα σας ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεση. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι πιο θετικοί απέναντί σας και αυτό σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική σε θέματα που αφορούν μία σχέση και τα προβλήματα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από αυτή. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να επικοινωνήσετε με άτομο που έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα για κάποιους λόγους. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις. Κινηθείτε με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνετε βιαστικές κινήσεις, για να βγείτε από το αδιέξοδο που είστε τώρα. Αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους και δεν χάσετε την ψυχραιμία σας, σίγουρα θα είστε κερδισμένοι ότι κι αν προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι κουραστική αυτή η μέρα και ταυτόχρονα αγχωτική για εσάς, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυση τους. Σκεφτείτε γρήγορα, και δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί επιβάλετε την θέση σας, περισσότερο για να κερδίσετε αυτό που έχετε κατά νου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα για σας θα είναι κρίσιμη σχετικά με κάποιες αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε. Πρέπει να δείξετε προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που θα σας μεταφέρουν οι άλλοι, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Ωστόσο η κοινωνικότητά σας θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε, θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!