VIRAL

Διάσημος ΥouΤuber πλέον θα συνεργάζεται με το CNN [βίντεο]

O Casey Neistat είναι ένας 35χρονος Νεοϋορκέζος, ο οποίος μέσω των βίντεο που ανέβαζε στο youtube κατάφερε να γίνει διάσημος.

Ο Casey, μολονοτι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με σπουδές που να αφορούν τη φιλμογραφία ή την βιντεοσκόπηση, έφτασε να έχει δικό του στούντιο παραγωγής και μία ομάδα συνεργατών που απαρτίζεται από 11 μέλη και να φτιάχνει πραγματικά εντυπωσιακά βίντεο.
Αυτά τα βίντεο τα έβλεπαν κάθε φορά εκατομμύρια άνθρωποι και τώρα όπως αναφέρει η Wall Street Journal, το CNN αγόρασε ( έναντι 25 εκατομμυρίων δολαρίων) το Beme app του δημοφιλούς ΥouΤube σταρ το οποίο και καταργει καθώς από τα μέσα του 2017, ο Casey και όλη η ομάδα του θα κάνουν παραγωγές με νέο concept αποκλειστικά σε συνεργασία με το CNN.
Ο υπεύθυνος του CNN Digital, ο Andrew Morse σε δηλώσεις του στους New York Times εξηγεί πως αυτή η αναπάντεχη συνεργασία έγινε γιατί ο Casey έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που αγγίζει τους 6 εκατομμύρια τηλεθεατές εκ των οποίων ελάχιστοι παρακολουθούν σήμερα το CNN και το δίκτυο ελπίζει να προσελκύσει έναν εντελώς νέο κοινό. 
Μάλιστα δίνουν απόλυτη ελευθερία στον Casey και την ομάδα του να διαμορφώσουν οι ίδιοι το περιεχόμενο του ανανεωμένου Beme app. 

Δείτε μερικά από τα βίντεο του Casey που τον έκαναν διάσημο και πλέον και πλούσιο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!