GOSSIP

H Evan Rachel Wood αποκαλύπτει πως την έχουν βιάσει δύο φορές

Η διάσημη ηθοποιός Evan Rachel Wood που φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Westworld, η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία, έκανε μεγάλες αποκαλύψεις.

Με επιστολή της προς το περιοδικό Rolling Stone, η 29χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού δύο φορές! 
Την επιστολή έστειλε για να διευκρινήσει τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό όπου είχε πει πως υπήρξε θύμα κακοποίησης κια bullying ως γυναίκα και λόγω της αμφισεξουαλικότητάς της.
Η ηθοποιός ανέβασε και η ίδια την επιστολή της στα social media με το hashtag #NotOk και σε αυτή αναφέρει ξεκάθαρα πως την έχει βιάσει κάποιος με τον οποίο ήταν ζευγάρι ("το σημαντικό μου έτερον ήμισυ") αλλά και ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ. Επίσης αναφέρει πως στη μία περίπτωση, αυτή του βιασμού από τον σύντροφό της αρχικά δεν ήξερε αν όντως θεωρούνταν βιασμός και πίστευε πως δεν θα την πιστέψει κανείς και στη δεύτερη περίπτωση θεώρησε πως έφταιγε η ίδια πως θα έπρεπε να αντισταθεί περισσότερο αλλά ήταν πολύ φοβισμένη.

Και οι δυο βιασμοί έγιναν πριν η ίδια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και παραδέχεται πως πιθανά να είναι ένας από τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Παράλληλα στέλνει το μήνυμα πως είναι καλά και δυνατή και πως δεν θα ανεχτεί τον σεξισμό. Δείτε την επιστολή 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!