ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2016

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε όλα τα ζητήματα: από τη δουλειά μέχρι τον έρωτα και τα οικονομικά σου.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
 
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε παραπέμπει στην χρήση φυσικών σκευασμάτων, προκειμένου να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία, Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα και τις ευχές σου. Ακόμη κι αν όλα αυτά φαίνονται σε κάποιους/ες «ουτοπικά», η συνεισφορά τους στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας σου θα είναι καταλυτική. Αν μάλιστα συνδυαστούν και με φιλοσοφικές «ενέσεις», ακόμα καλύτερα. Επιπλέον, αν σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, καν’ το... έτσι χωρίς πρόγραμμα!
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανόν να προκύψει μια ένταση εξ αιτίας της πρόδηλης προτίμησης κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα σε μια ομάδα ή παρέα και πάλι όμως θα χρειαστεί να «πολεμήσεις» για να πετύχεις τον στόχο σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
 
Ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις φιλίες σου, ίσως όμως να σε ωθήσει και σε μια συλλογική δράση ανθρωπιστικού περιεχομένου, Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί ή δραστική παρέμβασή σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα καταφέρεις. Γενικότερα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σου αναμένεται να βρεθούν καταθέσεις, δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικές ρυθμίσεις, έστω και θεωρητικά!
Ερωτικά
Καλή είναι η χαλάρωση κι ακόμα καλύτερες οι ερωτικές φαντασιώσεις σου! Αν όμως αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτά που φαντάζεσαι μπορούν να υλοποιηθούν διατηρώντας την «δύναμή» τους, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα ή ακόμα χειρότερα να ενδώσεις σε μια πρόσκληση-παγίδα.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε μη ρεαλιστικές πρακτικές, ενώ σε φέρνει και πιο κοντά με άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να βάλεις φρένο σε παράλογες απαιτήσεις, που απειλούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σου. Από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να εφαρμόσεις στην πράξη τις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις ή τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις κι εδώ είναι που αρχίζουν τα ωραία!
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν αλλά θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες από αυτές. Παράλληλα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην συνολική ευεξία σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια μικρή αδιαθεσία, η οποία ωστόσο είναι περαστική. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας, βάζοντας μια τάξη στο περιβάλλον σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου υπόσχονται μια «οργιαστική» ερωτική ζωή, διανθισμένη με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε φέρνουν πιο κοντά στην ευτυχία, ακόμη κι αν ξέρεις ότι πρόκειται για «υπερβολές». Ένα ρομαντικό δείπνο πάντως, είναι μια καλή αρχή…


ΛΕΩΝ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου, αφού κατά πως φαίνεται έλκεις άτομα που σκοπεύουν να σε ξεγελάσουν. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο δεν βοηθά τις συνεργασίες σου κι αν υπογράψεις κάποια συμφωνία, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου παρέχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, εντυπωσιάζοντας την παρέα σου και πολύ περισσότερο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως χρειαστεί να προσεγγίσεις με προσοχή ένα ευαίσθητο θέμα που το απασχολεί.
Ερωτικά
Προσπάθησε να βάλεις κάτω τα πράγματα, πέρα από εγωισμούς και ανασφάλειες, ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση και να ξεκαθαριστεί άμεσα η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι αν βέβαια βρεθείς σε αδιέξοδο, ε τότε «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη ένα «άρωμα απάτης». Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία, είτε σε μια επείγουσα μετακίνηση που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις περιβάλλον, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Την ίδια στιγμή όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και τους οικείους σου αλλά και να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ένα «σφοδρό» ειδύλλιο, είτε στον εργασιακό σου χώρο είτε με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Φαίνεται ωστόσο ότι όλα τελούν υπό καθεστώς διεκδίκησης κι ίσως τελικά να μην λείψουν οι ζήλειες κι οι ανταγωνισμοί.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια κρούσματα απάτης στο εργασιακό σου περιβάλλον. Κατά τα άλλα, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και ανούσιες λεπτομέρειες, που απλά θα σε καθυστερήσουν, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να αυξήσει τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Με τον Άρη στον Υδροχόο, το κλίμα γύρω σου γίνεται πιο «περιπετειώδες» και ερωτικό κι ακόμη κι αν η διάθεση σου είναι να μην συμμετάσχεις σε οτιδήποτε, τελικά μάλλον δεν θα το αποφύγεις. Ίσως μάλιστα η συμμετοχή σου σε μια «κλειστή» σύναξη να σου δώσει την αιτία και την αφορμή!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας απελευθερώνει την έμπνευση και την δημιουργικότητά σου, ίσως όμως να κλονίσει και την εμπιστοσύνη σου για ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς. Επιπλέον, σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές αναγκαιότητες, πριν βιαστείς όμως να ανταποκριθείς σε αυτές, θυσιάζοντας ενδεχομένως ένα μέρος των οικονομιών σου, περίμενε μήπως τελικά πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό» ή για ανάγκες που δεν ήταν και τόσο επείγουσες. Παράλληλα όμως, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου προσφέρει ένα δώρο από εκείνα που έχουν ανεκτίμητη αξία!
Ερωτικά
Ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, μένοντας σπίτι με τον άνθρωπό σου ή σε ένα σχετικά στενό περιβάλλον. Φρόντισε ωστόσο να κρατήσεις μακριά ανταγωνιστές και συν-διεκδικητές, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα λείψουν τα «παρατράγουδα»!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις του «πραγματικού» κόσμου και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κυμαινόμενη διάθεσή σου που σε πάει πότε από εδώ και πότε από εκεί! Επιπλέον, η έλλειψη συγκέντρωσης ή συντονισμού μπορεί να σε φέρει εύκολα στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου είναι να ζήσεις την πραγματικότητα σαν ένα όνειρο που όλα γίνονται χωρίς να υπακούουν σε συγκεκριμένους φυσικούς νόμους και δεν ορίζονται από όλες εκείνες τις «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε «προσγειώνουν». Κι όσο κρατήσει αυτό, ας το χαρείς χωρίς δεύτερες σκέψεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «μπερδέψει» την καθημερινότητά σου καθιστώντας άκυρες ή αναποτελεσματικές κάποιες από τις προσπάθειές σου. Γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αποφεύγοντας βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι μένοντας μόνος/η, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις «εσωτερικές» ανάγκες σου αλλά και να ερμηνεύσεις σωστά όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορεί να γίνεις πιο ανήσυχος/η συναισθηματικά ή επιρρεπής στις προκλήσεις, που μάλιστα υπάρχουν με τον… σωρό, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα σπουδαίο «δώρο αγάπης»! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, είναι προτιμότερο να αρκεστείς στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει το τοπίο» στα οικονομικά σου, γι’ αυτό είναι… φρόνιμο να μην προβείς σε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και με την συνδρομή του Άρη στο ζώδιό σου ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, εδώ όμως είναι που θα πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού δεν σε συμφέρει να εμπλακείς σε μια κατάσταση που έχει πολλές κρυφές πτυχές ή να ασχοληθείς με άτομα, που ονειροβατούν, προβαίνοντας σε άκαιρες ή άστοχες παρεμβάσεις.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, δείχνει δύσκολο το να συγκρατηθείς μπροστά στους απανταχού «πειρασμούς» κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο, είτε για να πορευτείτε από κοινού, είτε για να σε… συγκρατήσει, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που θα σε εκθέσουν.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
 
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο. Παράλληλα, βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και τις συνήθειές σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν ανούσιες «τριβές» με άτομα που δεν σε καταλαβαίνουν. Επειδή όμως είναι βέβαιο ότι κάποιες υποθέσεις δεν θα είναι τελικά τόσο επείγουσες όσο φαίνονται αρχικά, προσπάθησε να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς άδικα.
Ερωτικά
Ενώ εσύ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια θεωρώντας ότι όλοι και όλες έχουν αγαθές προθέσεις, στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Ειδικά στο φιλικό σου περιβάλλον, φαίνεται να υπάρχει μεγάλο… μπέρδεμα!
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!