GOSSIP

O Tom Hanks έκανε την πιο ωραία έκπληξη σε μία φαν του [εικόνες]

Κάθε φορά ο 60χρονος πολυβραβευμένος ηθοποιός Tom Hanks κάνει κάτι για να επιβεβαίωσει όσους τον χαρακτηρίζουν τον πιο καλόκαρδο αστέρα του Χόλιγουντ.

Ο Tom Hanks συχνά μας εκπλήσσει ευχάριστα με το πόσο πολύ αγαπά τους φαν του και πόσο απλός και άμεσος είναι μαζί τους. 
Τώρα κάνει το γύρο του κόσμου μία ακόμη τέτοια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks και μία φαν του.
Πριν από περίπου ένα μήνα η 23χρονη  Denise Esposito, παρουσίασε ένα βιβλίο - συλλογή με ακουαρέλες όπου σε όλες βλέπαμε τον Tom Hanks, τον αγαπημένο της ηθοποιό, σε κάποια από τις δεκάδες ταινίες του (από το Forrest Gump μέχρι το Inferno) και το βιβλίο τελείωνε με μία ακουαρέλα με μία γραφομηχανή και τη φράση "To Be Continued" (συνεχίζεται). H νεαρή έστειλε το βιβλίο στον Tom Hanks.

Τότε ο διάσημος ηθοποιός,  αφού είδε το βιβλίο, έσπευσε να γνωρίσει από κοντά τη νεαρή φαν του, η οποία ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook όλο ενθουσιασμό, γράφοντας πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Όμως ο Tom Hanks δεν την ξέχασε και τώρα σχεδόν ένα μήνα μετά έστειλε ως δώρο στη νεαρή φαν του, την ίδια γραφομηχανή που η ίδια είχε ζωγραφίσει στην τελευταία σελίδα του βιβλίου της μαζί με μία επιστολή όπου της έλεγε πόσο την ευχαριστεί για τα υπέροχα σκίτσα της και πως της κάνει δώρο τη γραφομηχανή για να κάνει με αυτή ό,τι θέλει, να κάνει περισσότερη τέχνη!

Nα αυτά κάνει ο Tom Hanks και τον λατρεύουμε!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!