GOSSIP

Ευδιάθετος ο Brad Pitt και στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη [εικόνες]

Δεν ξέρουμε αν ο Brad Pitt έχει πραγματικά αρχίσει να ξεπερνάει το πρόσφατο διαζύγιό του με την Angelina Jolie ή αν απλά είναι ένας σωστός επαγγελματίας και καλός ηθοποιός και προσποιείται, πάντως τις τελευταίες μέρες δείχνει πολύ ευδιάθετος.

Ο διάσημος ηθοποιός Brad Pitt βρίσκεται στην Ευρώπη για τις ανάγκες  προώθησης της νέας του ταινίας "Allied", όπου συμπρωταγωνιστεί με την Marion Cotillard και έτσι μετά τις δημόσιες εμφανίσεις του στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο και το Παρίσι, τώρα βρέθηκε και στη Μαδρίτη. 


Και πάλι ο 41χρονος ηθοποιός έμοιαζε να έχει αφήσει πίσω του το διαζύγιο, τη διαμάχη για την κηδεμονία των 6 παιδιών του με τη Jolie και γενικότερα όλες τις άσχημες εμεπιρίες που βίωσε τις τελευταίες εβδομάδες από τη στιγμή που η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.


Δίπλα του είχε την Marion, που με μία μαύρη τουαλέτα προσπαθούσε να καλύψει την εγκυμοσύνη της, καθώς η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον επίσης Γάλλο σκηνοθέτη Guillaume Canet. Οι δυο τους δείχνουν να έχουν μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνει τις φήμες που είχαν ακουστεί αρχικά πως είναι ζευγάρι. Αντίθετα δείχνουν να είναι δύο αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!