GOSSIP

Νοσηλεύεται ο Kanye West - Φόβοι για την ψυχική του υγεία [βίντεο]

Άσχημα είναι τα νέα για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του κόσμου: τον Kanye West και την Kim Kardashian.

Της Σίλιας Αντωνίου

Λίγο καιρό μετά την ληστεία στο Παρίσι που είχε σαν αποτέλεσμα η Kim Kardashian να πάθει σοκ και να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα, τώρα και ο σύζυγός της Kanye West αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα. Ο Kanye West ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του στην περιοδεία του (αρχικά είχε ακυρώσει κάποιες για να βρεθεί στο πλευρό της Kim Kardashian μετά την ληστεία) καθώς σε πρόσφατη συναυλία του, την περασμένη Πέμπτη, στο San Jose είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα στη σκηνή όπου άρχισε να παραμιλά για την εκλογή του Donald Trump (είπε πως τον ψήφισε) και να ζητά από τους μαύρους να σταματήσουν να είναι ρατσιστές και να κάνει λεκτικές επιθέσεις στους πάντες και τα πάντα: από την Hillary Clinton μέχρι το Facebook. Τότε όλοι άρχισαν να κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας του διάσημου ράπερ. Μετά ακολούθησαν κάποιες ακυρώσεις συναυλιών και κάποια νέα ξεσπάσματα και μετά ανακοινώθηκε η ακύρωση ολόκληρης της περιοδείας του. 

Τώρα το CNN αναφέρει πως ο Kanye έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Ιατρικό Κέντρο UCLA. Μάλιστα εικάζεται πως χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από κλήση που δέχτηκε η αστυνομία για νέο ξέσπασμά του. Η σύζυγός του Kim που βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για επίσημη εκδήλωση στη μνήμη του πατέρα της, έφυγε εσπευσμένα για το Λος Άντζελες. 

Οι εκπρόσωποί του διάσημου ράπερ, με διαρροές κάνουν λόγο "απλά για κούραση και υπερκόπωση", αλλά δεν έχουν βγάλει καμία επίσημη ανακοίνωση για τη νοσηλεία του. Ήδη εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο τα hashtags #pray4kanye και #PrayForKanye. Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμά του στη σκηνή και για την ιστορία θυμίζουμε πως και στο παρελθόν ο διάσημος ράπερ είχε κάνει ακραία σχόλια από την σκηνή όχι μόνο σε συναυλίες, αλλά και σε τελετές απονομής βραβείων, αλλά ποτέ με τέτοια ένταση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!