VIRAL

Σάλος με μήνυμα που αποκαλεί "πίθηκο με τακούνια" την Michelle Obama

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε από ένα μήνυμα που κυκλοφόρησε στα social media το οποίο αποκαλούσε την Michelle Obama "πίθηκο με τακούνια".

Το μήνυμα ανέβασε αρχικά σε twitter και Facebook μία γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια, η Pamela Ramsey Taylor, που ζεί στην Κομητεία του Clay και είναι υπεύθυνη μη κερδοσκοπικής τοπικής οργάνωσης, η οποία έγραψε στα social media.

"Θα είναι πολύ αναζωογονητικό να δούμε μία κλασσάτη, όμορφη και αξιοπρεπή γυναίκα ξανά ως Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο . Βαρέθηκα να βλέπω έναν πίθηκο με τακούνια"

Ωστόσο ήταν το σχόλιο της δημάρχου της κομητείας του Clay, της Beverly Whaling, αυτό που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις. Η δήμαρχος αναδημοσίευσε το αρχικό post της Pamela, σχολιάζοντας πως αυτό το μήνυμα της έφτιαξε τη μέρα. 
Μολονότι η Beverly Whaling, είναι δήμαρχος μίας μικρής πόλης, μόλις 491 κατοίκων, όπως αναφέρει σε σημερινό του άρθρο το BBC, μέσα σε έλαχιστες ώρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 170,000 υπογραφές σε σχετική διαδικτυακή αίτηση από ανθρώπους που απαιτούσαν να παραιτηθεί από το αξίωμα και τελικά η δήμαρχος σήμερα παραιτήθηκε από τη θέση της. Αξίζει να αναφερθεί πως με δηλώσεις της στη Washington Post είπε πως δεν είχε την πρόθεση να κάνει κανένα ρατσιστικό σχόλιο, ενώ και τα δύο posts (και της πρώην δημάρχου και της γυναίκας που ανέβασε το αρχικό σχόλιο) έχουν πλέον διαγραφεί από τα social media. 

To post

H Pamela  Ramsey Taylor

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!