GOOD LIFE

H Apple κυκλοφορεί βιβλίο με 450 εικόνες Apple προϊόντων [εικόνες & βίντεο]

To coffee table βιβλίο με τον τίτλο "Designed by Apple in California" θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα μας ταξιδεύει μέσα από τις σελίδες του στην ιστορία 20 ετών design της Apple σε προϊόντα τεχνολογίας.

Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση, που παρουσιάζει 450 φωτογραφίες προϊόντων Apple από την 20ετή ιστορία της εταιρείας φωτογραφημένα από τον Andrew Zuckerman και σύμφωνα με την Apple θέλει αυτό το βιβλίο να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για νέους που ασχολούνται με το design προϊόντων τεχνολογίας. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, με το μικρότερο να κοστίζει 199 δολάρια και το μεγαλύτερο 299 δολάρια, ενώ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Steve Jobs. Πάντως ήδη πολλοί σχολιάζουν αρνητικά τη τσουχτερη τιμή του.

#ΜπαταρίεςΤέλος! Η διαδικασία για να ανακυκλώσεις τις μπαταρίες σου διαρκεί μόλις 5 λεπτά! Κατέβασε το application “ReCYcling CY” εντελώς δωρεάν στο tablet και το smartphone σου, βρες τον κοντινότερο κάδο ανακύκλωσης μπαταριών και μπες στην κλήρωση για ένα μοναδικό δώρο για όλη την οικογένεια. Κράτα τις τοξικές ουσίες μακριά, ανακύκλωσε τις μπαταρίες σου τώρα! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!