GOOD LIFE

Μια γυάλινη θήκη μπορεί να κάνει την οθόνη του iPhone σας αθάνατη; [βίντεο]

H θήκη ForeverGlass δημιουργήθηκε από τους Gonzo Guardz και κατάφερε να συγκεντρώσει την απαραίτητη χρηματοδότηση μέσω Kickstarter και πλέον ετοιμάζεται να βγει στην αγορά.

Στην ουσία είναι ενα γυάλινο κάλυμμα οθόνης, που έχει σχεδιαστεί με 6 διαφορετικές στρώσεις διάφανων αλλά απίστευτα ισχυρών υλικών που επιτρέπουν σε οποιαδήποτε iPhone συσκευή (υπάρχουν θήκες για όλα τα σύγχρονα μοντέλα κινητών από το iPhone 5c μέχρι το iPhone 7) να αντέχει τις πτώσεις και βασικά προστατεύει την οθόνη από τα πάντα. Μάλιστα κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τη συγκεκριμένη θήκη να αντέχει απίστευτες δοκιμασίες. Οι δε τιμές της κάθε θήκης υμαίνονται ανάμεσα στα 5 και τα 9 δολάρια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις γυάλινες θήκες στο kickstarter.com και να δείτε τα δύο σχετικά βίντεο.

 

#ΜπαταρίεςΤέλος; Γνωρίζατε ότι μπορείτε να ανακυκλώσετε και μπαταρίες από ραδιόφωνα, παιχνίδια, κινητά ή ασύρματα τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, ρολόγια, φωτογραφικές μηχανές και τηλεχειριστήρια; Κατεβάστε το application “ReCYcling CY” εντελώς δωρεάν στο tablet και το smartphone σας, βρείτε τον κοντινότερο κάδο ανακύκλωσης μπαταριών και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα μοναδικό δώρο για όλη την οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!