GOSSIP

8 celebrities που έχουν πει πως θα φύγουν από τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ο Trump

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ, δεκάδες celebrities είχαν κάνει βαρύγδουπες δημόσιες δηλώσεις πως σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος ο Donald Trump θα εγκαταλείψουν τη χώρα. Να δούμε τώρα ποιοί θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους.

Δείτε ποιοί διάσημοι και ποιές διάσημες έχουν δηλώσει πως θα τα μαζέψουν και θα φύγουν από τις ΗΠΑ.


1. Samuel Jackson: ο διάσημος ηθοποιός είχε βρίσει δημοσίως τον Trump και είχε πει πως αν βγει αυτός πρόεδρος θα πάρει τα μαύρα του ... οπίσθια και θα πάει στην Αφρική.


2. Barbara Streisand : Η κορυφαία τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε δηλώσει πως θα πάει σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ή στον Καναδά αρκεί να την δεχτούν εκεί.


3. Amy Schumer : Η διάσημη κωμική ηθοποιός είχε δηλώσει πως πρέπει να μάθει ισπανικά γιατί θα μετακομίσει στην Ισπανία αν εκλεγεί ο Trump.


4. Whoopi Goldberg: Είχε πει πως αν βγει ο Trump θα έρθει η ώρα να μετακομίσει από τις ΗΠΑ, αφού έχει και την οικονομική άνεση να το κάνει.


5. Cher : Η τραγουδίστρια είχε πει πως θα μετακομίσει στον πλανήτη... Δία αν εκλεγεί ο Trump


6.  Natasha Lyonne: Η πρωταγωνίστρια του Orrange Is The New Black είχε πει πως προτιμά να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική στο εξωτερικό από το να παραμείνει στις ΗΠΑ με πρόεδρο τον Trump.


7. Lena Dunham: H πρωταγωνίστρια της σειράς Girls, μας είχε διαβεβαιώσει πως έχει βρει ένα όμορφο μέρος στο Βανκούβερ για να διαφύγει.


8. Miley Cyrus: Η πασίγνωστη ποπ σταρ είχε πει πως θα μετακομίσει από τις ΗΠΑ και πως το εννοεί αφού δεν κάνει όπως λέει δηλώσεις και υποσχέσεις που δεν σκοπεύει να τις τηρήσει. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!