GOSSIP

Χώρισε και η Mariah Carey μετά από τεράστιο καβγά που έγινε στην Ελλάδα

Άλλος ένας χωρισμός έσκασε σαν βόμβα, αφού επιβεβαιώθηκε πως η Mariah Carey και ο δισεκατομμυριούχος James Packer διέλυσαν τον αρραβώνα τους.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Mariah και ο ζάμπλουτος 48χρονος Αυστραλός αλώνιζαν την Ευρώπη με το υπερπολυτελές σκάφος του, ωστόσο οι φήμες θέλουν ο μεγάλος καβγάς να έγινε το Σεπτέμβριο όταν το ζευγάρι επισκέφτηκε την Ελλάδα. Το ζευγάρι είχε βρεθεί και στη Μύκονο και ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως εκεί έγινε τρικούβερτος καβγάς ενώ η ίδια η Mariah επιβεβαιώνει πως έκτοτε δεν έχει ξαναδεί τον James Packer. Άλλοι αναφέρουν πως αιτία για τον καβγά ήταν κάποια απιστία του James (μάλιστα αναφέρουν πως πιθανά έγινε με συνεργάτιδα και βοηθό της Mariah) ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως ο χωρισμός ήρθε επειδή ο Packer έγινε έξαλλος με τις αλόγιστες και υπερβολικές σπατάλες της Mariah.
Ωστόσο εκπρόσωπος της πασίγνωστης 46χρονης τραγουδίστριας μιλώντας αποκλειστικά στο Ε διαψεύδει και τα δύο σενάρια, αλλά επιβεβαιώνει το χωρισμό. Συγκεκριμένα είπε: "Η Mariah και ο James τσακώθηκαν στην Ελλάδα και έκτοτε δεν έχουν ξανασυναντηθεί, αλλά ο καβγάς δεν έγινε ούτε λόγω κάποιας απιστίας ούτε λόγω των εξόδων της Mariah".
Πάντως αν κρίνουμε και από τον καβγά της Lindsay Lohan με τον ρώσο μεγιστάνα αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov που επίσης έγινε στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι και οδήγησε στο χωρισμό τους, τα ζευγάρια που αρραβωνιάζονται καλά θα κάνουν να αποφεύγουν το κυκλαδίτικο νησί των ανέμων.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!