WOMEN'S GUIDE

Η αναγέννηση της επιδερμίδας

Η GUINOT, η κορυφαία γαλλική εταιρία επαγγελματικών καλλυντικών, παρουσιάζει το νέο μηχάνημα αισθητικής HYDRADERM CELLULAR ENERGY που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα αναζωογόνησης του δέρματος. 

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αισθητικής και πρωτοπόρος στην ηλεκτροθεραπεία από το 1965, όταν δημιούργησε το πρώτο μηχάνημα αισθητικής στον κόσμο, για ακόμη μια φορά έρχεται να μας καταπλήξει με μια πραγματική εναλλακτική λύση στην αισθητική χειρουργική, κατάλληλη για όλα τα δέρματα, με άμεσα αποτελέσματα, ανώδυνα και σε προσιτές τιμές.

Η Hydradermie ή «η Βασίλισσα» όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά από αισθητικούς σε ολόκληρο τον κόσμο, επιστρέφει ανανεωμένη και εξελιγμένη, εδραιώνοντας τη θέση της ως η κορυφαία περιποίηση αισθητικής στο κόσμο. Η τεχνολογία της τελευταίας γενιάς μηχανημάτων HYDRADERM CELLULAR ENERGY προσφέρει τρεις ξεχωριστές περιποιήσεις που συμπληρώνουν η μια την άλλη και  προσφέρουν ορατά αποτελέσματα ανανέωσης.

Η μέθοδος περιποίησης ΗYDRADERMIE YOUTH TREATMENT, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αναζωογονεί ορατά το δέρμα διεγείροντας την κυτταρική δραστηριότητα και αυξάνει τη ενέργεια των κυττάρων κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό, πιο νεανικό και εκθαμβωτικό. Η αισθητικός επιλέγει ανάμεσα σε 8 πανίσχυρους ορούς για μια εξατομικευμένη περιποίηση (ενυδάτωσης, για ξηρό δέρμα, κατά της λιπαρότητας, λεύκανσης, για ευαίσθητο δέρμα, αντιγήρανσης, ενισχυμένης αντιγήρανσης  και κατά της φωτογήρανσης) οι οποίοι διεισδύουν βαθιά στο δέρμα με ήπια ηλεκτροθεραπεία DYNΑΜΙC DOUBLE IONISATION.

Στη συνέχεια η ειδική θερμική ενέργεια σε συνδυασμό με κρέμα οξυγόνωσης αυξάνει την κυτταρική ενέργεια και εφοδιάζει το δέρμα με οξυγόνο. Τα επίπεδα ενέργειας και ο ρυθμός ανάπλασης του δέρματος επανέρχονται σε νεανικά επίπεδα και το δέρμα ανανεώνεται άμεσα. Η περιποίηση, που διαρκεί μια ώρα, ολοκληρώνεται με επαγγελματικό μασάζ  προσώπου και μάσκα κατάλληλη για το δέρμα.

Η περιποίηση HYDRADERMIE LIFT ανορθώνει και ανανεώνει άμεσα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ως προσωπικός γυμναστής του προσώπου, αυξάνει τον μυϊκό τόνο και όγκο. Το ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης των ιστών σε συνδυασμό με τη μυϊκή διέγερση και το μασάζ λίφτινγκ βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου, ανορθώνει τα χαρακτηριστικά, αναδεικνύει τα ζυγωματικά και ανασηκώνει τα βλέφαρα με θεαματικά αποτελέσματα.

Η ειδική θεραπεία για τα μάτια EYE LOGIC EYE CONTOUR μειώνει φουσκώματα, μαύρους κύκλους, ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα γύρω από τα μάτια. Συμπεριλαμβάνει  διείσδυση ειδικού ορού (ατομικής συσκευασίας μιας χρήσης) βαθιά στο δέρμα με ήπια ηλεκτροθεραπεία DYNΑΜΙC DOUBLE IONISATION. Παράλληλα παρέχεται επαγγελματικό μασάζ ανόρθωσης περιγράμματος ματιού με ειδικό ορό (ατομικής συσκευασίας μιας χρήσης) και ειδική μάσκα ματιού (ατομική συσκευασία μιας χρήσης) sheet mask, εμπλουτισμένη με δραστικά συστατικά ανανέωσης.

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το μηχάνημα που έκανε πάταγο στη Γαλλία με παρουσία σε πάνω από 2000 Ινστιτούτα Αισθητικής από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρεία POMICO στο τηλέφωνο 22879006 ή στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!