ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου 2016

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Θα μπορέσετε σήμερα να επανεξετάσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην γίνει άμεσα το ξεκαθάρισμα που επιθυμείτε, όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις επιθυμίες των άλλων και τις δικές σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν αρκετά σήμερα. Θα πρέπει ίσως να τελειώσετε ένα αρκετά δύσκολο δημιουργικό έργο. Όπως και να έχει, θα φέρετε εις πέρας όλη αυτή την δύσκολη και απαιτητική εργασία με πολύ καλά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο θα έπρεπε. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά.
Μην υπερβάλλετε στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιες εξελίξεις που θα σας τοποθετήσουν σε μία πιο υψηλή θέση από αυτή που είδη βρίσκεστε. Προσέξτε όμως τον τρόπο που θα διαχειριστείτε.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας δώσουν δύναμη και ικανοποίηση. Μια προσωπική υπόθεση εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο και πολύ πιθανόν σήμερα να πάρετε μία χαρά που αφορά τον –την σύντροφό σας. Επαγγελματικά σε ανοδική πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα φροντίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξασφάλιση, που αφορά την εργασία σας αλλά και άλλες εισοδηματικές πηγές. Βρίσκεστε σε ένα διήμερο πολύ δυνατό και πολύ σύντομα θα βρεθούν οι λύσεις που περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ
Μην αμφιβάλετε για τα αισθήματα του– της συντρόφου. Σήμερα μάλιστα θα θελήσει να σας δείξει την αγάπη του- της με χίλιους τρόπους. Πάρετε δύναμη από την σχέση σας και αγνοήστε τα δύσκολα που θέλουν να σας ρίξουν την ψυχολογία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Το βράδυ μην πάρετε καμία απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως σήμερα να μην είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Όσο για την προσωπική σας ζωή, ένα γεγονός ίσως σας κάνει να σκεφτείτε εκ νέου τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια λάθη από το παρελθόν έχουν αρχίσει και τα νοιώθετε πάλι να σας πλησιάζουν. Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς ώστε να το κερδίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα. Αφήστε την μέρα να περάσει με κάποια σχετική ηρεμία χωρίς να αναλύετε τα πάντα, ιδίως θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που δεν σας αφορούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Η μέρα αυτή θα σας δείξει πόσο σωστά ή λάθος έχετε πράξει το τελευταίο διάστημα σε μία σχέση σας. Αν υπάρχει περίπτωση να βρείτε γαλήνη μέσα από την σχέση σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά. Βρείτε την γαλήνη με σωστές επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!