ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου 2016

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη σου να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις μακριά από εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς άμεσα με ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, έχοντας ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις και κάποιες δύσκολες στην διαχείρισή τους συναισθηματικές εξάρσεις από τους οικείους σου. Σε πιο πρακτικό επίπεδο πάντως προηγούνται το νοικοκύρεμα και η αποθήκευση αγαθών. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να διεγείρει την ανάγκη σου να βρεθείς κάπου μόνος/η, είτε για να χαλαρώσεις, είτε για να έρθεις σε επαφή με το «μέσα σου».
Ερωτικά
Όσο εύκολο σου είναι να κατανοήσεις μια «έκρηξη θυμού» άλλο τόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς μια κατάσταση που μοιάζει με συναισθηματικό εκβιασμό. Κι επειδή σήμερα το κλίμα ευνοεί τέτοιες καταστάσεις, αν δεις πως δεν τα βγάζεις πέρα, είναι προτιμότερο να… πας μια βόλτα!


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, είναι ωστόσο σκόπιμο να μην αναλωθείς σε ανούσιες υποθέσεις που ανήκουν στην κατηγορία του «κουβέντα να γίνεται»! Αντίθετα, έχεις να κερδίσεις πολλά, αν επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώναςπροάγει την ανθρωπιστική σου κλίση κι ίσως βοηθήσεις κάποιον/α που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Ερωτικά
Είτε πρόκειται για δάκρυα χαράς, είτε για λύπης, το ζήτημα είναι ότι κάποιος/α ποντάρει στην ευαισθησία σου για να πάρει από σένα αυτό που… θέλει! Επιπλέον, φαίνεται να ονειρεύεσαι κάτι το ιδανικό αλλά καλύτερα να παραμείνει «άτρωτο» στην φαντασία σου, παρά να διαψευστεί στην πράξη.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η κι επιρρεπή σε παραχωρήσεις ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που... ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια σου παρέχει την δυνατότητα να υλοποιήσεις μια σπουδαία έμπνευσή σου αλλά και να ψυχαγωγηθείς με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην καλλιέργεια του πνεύματός σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μιμηθείς ένα... μυρμηγκάκι που μαζεύει τις προμήθειές του!
Ερωτικά
Η υπερβολική χαλάρωση μπορεί να έχει και τις συνέπειές της, ίσως μάλιστα βρεθείς χωρίς να το καταλάβεις σε μια αγκαλιά που εκείνη την ώρα θα σου φαίνεται θεσπέσια. Το τι θα συμβεί βέβαια όταν «ξυπνήσεις» είναι ένα... θεματάκι, πολύ περισσότερο αν σε κατατρέχουν τύψεις κι ενοχές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να προκαλέσει μια διακριτή κυκλοθυμία, που σίγουρα θα δυσκολέψει τις σχέσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν αποκλείεται να αναλάβεις κάποια «σωτήρια» πρωτοβουλία για ένα άτομο που βρίσκεται σε αδυναμία ή να λειτουργήσεις για μια ακόμη φορά ως μια «μάνα του λόχου». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να ωραιοποιήσεις τα πράγματα και να αποκρύψεις την αλήθεια από όποιον/α δεν την… αντέχει!
Ερωτικά
Η δύναμή σου για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο σε καθιστά απόλυτα υπεύθυνο/η για όσα συμβούν σήμερα κι ας προσπαθείς να ρίξεις το «φταίξιμο» στον… όφι! Γιατί όταν «αφήνεσαι» στο συναίσθημα σου, ξέρεις ότι οι συμβάσεις «δεν χωρούν» και όλα είναι ανοικτά.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη σου να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις μακριά από εντάσεις, είτε για να «μαζέψεις τα κομμάτια σου», είτε για να προετοιμαστείς για ένα έργο που πρόκειται να αναλάβεις. Αν ωστόσο επιλέξεις να την… αγνοήσεις, επιμένοντας σε εξωστρεφείς δράσεις το πιθανότερο είναι να μην δικαιωθείς ή να «σκοντάψεις» πάνω σε αστάθμητους παράγοντες. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου εφιστά την προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές, αφού είναι εύκολο να ξεγελαστείς.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή αρχίζει να αποπνέει μια «αίσθηση μεγαλείου» και βέβαια έχει σημασία η δική σου οπτική, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δείχνεις πρόθυμος/η λοιπόν να προσφέρεις τα πάντα στον άνθρωπο που αγαπάς, όσο κι εκείνος είναι πρόθυμος να στα… αρπάξει με «γαλιφιές»!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου προσφέρει μια «όαση» ευτυχίας που ακόμη κι αν είναι… αντικατοπτρισμός θα σε βοηθήσει να εμψυχωθείς και να εμψυχώσεις. Αν βέβαια το πάρεις πολύ «ζεστά» και πιστέψεις ότι βρίσκεσαι… όντως στον «παράδεισο», τότε δεν θα αργήσει η ώρα κι η στιγμή που «θα πέσεις απ’ τα σύννεφα»! Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να είσαι επιφυλακτικός/η σε κάθε πρόταση συνεργασίας που σου γίνεται. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Καρκίνο σου ανοίγει περισσότερες φιλικές αγκαλιές.
Ερωτικά
Η εμπιστοσύνη είναι βέβαια ένα καίριο προαπαιτούμενο σε μια σχέση αλλά όταν το θέτεις εξ αρχής ως θέμα σε ένα άτομο που δεν είναι ειλικρινές, τι περιμένεις να σου απαντήσει; «Ναι θα σε κοροϊδέψω»; Εμπιστεύσου λοιπόν περισσότερο την διαίσθησή σου παρά τα λόγια και τις υποσχέσεις που σου δίνονται.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο δοκιμάζει την ικανότητά σου να «φέρνεις στα νερά σου» ακόμη και άτομα που αρνούνται να δουν μια πραγματικότητα, βυθισμένα στον υποκειμενισμό τους. Δύσκολο μεν το «στοίχημα» αλλά σίγουρα έχεις τον τρόπο να τα καταφέρεις. Επιπλέον, σε περιμένει προς διεκπεραίωση ένα πλήθος υποθέσεων, που η κάθε μια της είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, καλό είναι λοιπόν να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να «ξεχαστείς» μέσα από διαβάσματα και θεάματα.
Ερωτικά
Οι πάμπολλες υποχρεώσεις της ημέρα μπορεί να μην σου επιτρέψουν να χαρείς κάποιες προσωπικές σου στιγμές όσο θα ήθελες. Εξ άλλου, όταν έρθει η ώρα να γείρεις σε μια αγκαλιά, το πιθανότερο είναι να… κοιμηθείς, αφού αυτό έχει ανάγκη άμεσα ο οργανισμός σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας «μαλακώνει» τα συνήθως αυστηρά οικονομικά κριτήριά σου κι αν μεν επιλέξεις συνειδητά να «κάνεις τα στραβά μάτια», προκειμένου να εξυπηρετηθεί ένα πρόσωπο που συμπαθείς κι εκτιμάς, τότε έχει καλώς. Αν όμως κινηθείς με γνώμονα το συμφέρον σου, κινδυνεύεις να «την πατήσεις» και μάλιστα από ένα άτομο που «δεν σου γεμίζει το μάτι» αλλά του… περισσεύει η πονηριά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συζητήσεις «επί παντός επιστητού».
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο προσπαθεί να σου δημιουργήσει προσδοκίες με μαεστρία… εφάμιλλη της δικής σου, ώστε να αποκομίσει ποικίλα οφέλη. Από την στιγμή όμως που κι εσύ είσαι «μανούλα» στην χειραγώγηση καταστάσεων, το πράγμα αρχίζει να αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον και να δούμε ποιος/α θα επικρατήσει τελικά!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις ανθρωπιστικές σου τάσεις κι είναι πιθανό να βοηθήσεις κόσμο ή να κάνεις υποχωρήσεις στο όνομα «της καλής σου καρδιάς», σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα ήταν ασφαλές να εμπιστευτείς τον «κάθε πικραμένο» και πολύ περισσότερο να τον βάλεις και στο σπίτι σου! Επιπλέον, αν προκύψει ένα θέμα σχετικό με την ακίνητη περιουσία σου, ας μην δώσεις βάση σε υποσχέσεις, αφού δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να συμβάλλει σε διαδοχικά έσοδα και έξοδα.
Ερωτικά
Έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ευχαριστημένος/η, αφού τίποτα δεν δείχνει ικανό να διαταράξει την ευτυχία σου. Επειδή όμως όλο αυτό οφείλεται σε μια δική σου αίσθηση των πραγμάτων κι όχι σε «αντικειμενικά» δεδομένα, φυλάξου για την ώρα και την στιγμή που αυτό το «τίποτα» θα γίνει… θεριό ανήμερο!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να σε φέρει ενώπιον ατόμων ιδιαίτερα φορτισμένων συναισθηματικά που «δεν παίρνουν από λόγια». Κι επειδή το να προσφέρεις μια αγκαλιά χωρίς να συνοδεύεται από παραινέσεις ή κριτική σου πέφτει κομματάκι δύσκολο, αν δεις «τα σκούρα» περίμενε να κοπάσει η «μπόρα», κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν θα αργήσει να συμβεί. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να πεις ένα ψέμα, είτε για να μην πληγώσεις κάποιον/α είτε για να καλύψεις τα ίχνη σου, μπορεί και για τα δύο!
Ερωτικά
Με την Σελήνη απέναντί σου είναι δύσκολο να «κάτσει η μπίλια» κάπου γι’ αυτό κι εσύ μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα ή να θεωρήσεις κάτι ως δεδομένο. Επιπλέον, αν είσαι σε μια σχέση, ίσως κληθείς να διαχειριστείς «ακραίες» συναισθηματικές εκδηλώσεις του/της συντρόφου σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
 
Η Σελήνη στον Καρκίνο σου έχει «φυλαγμένες» αρκετές εργασίες, από αυτές μάλιστα που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά… πρέπει να γίνουν! Αν όμως νιώσεις την παραμικρή αδιαθεσία, μην συνεχίσεις, παριστάνοντας τον «ήρωα», αφού μπορεί να πρόκειται για μια προειδοποίηση ότι ξεπέρασες τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε άτομα που δείχνουν να έχουν πρόβλημα, κάτι όμως που είναι και απόλυτα εκμεταλλεύσιμο σε βάρος σου!
Ερωτικά
Όταν με το καλό τελειώσεις με τις δουλειές σου, δικαιούσαι κι εσύ να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον με τον άνθρωπο που αγαπάς, κάτι που θα βοηθήσει κι εσένα αλλά κι εκείνον να δείτε με «άλλο μάτι» πράγματα που «κανονικά» είναι ενοχλητικά αλλά γίνονται ανύπαρκτα με την δύναμη της αγάπης.


ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου, σε βοηθά να «πετάξεις» μακριά από έγνοιες και σκοτούρες στον όμορφο παραμυθένιο κόσμο σου. Και βέβαια δεν χρειάζεται να πιείς κάτι για να συμβεί αυτό, αφού κι εσύ σαν τον Οβελίξ, έχεις πέσει από μικρός/η στην χύτρα με το «μαγικό φίλτρο»! Αν βέβαια υπάρχουν τρέχοντα ζητήματα που απαιτούν την συνδρομή σου, το πιθανότερο είναι να... σε ψάχνουν και να μην σε βρίσκουν αλλά «τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συμφωνεί και επαυξάνει πως μια αγκαλιά είναι το καλύτερο γιατρικό.
Ερωτικά
Σήμερα πραγματικά «δεν πιάνεσαι» κι αν σχεδιάζεις να βρεθείς στην αγκαλιά της αρεσκείας σου, θα βρεις τον τρόπο να το πετύχεις, έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις κάποια «αθώα φάουλ» Αν όμως δεν είσαι σίγουρος/η για το τι ακριβώς θέλεις, μπορεί να «περιφέρεσαι» ασκόπως από… συμπάθεια σε συμπάθεια!


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!