WOMEN'S GUIDE

KENZO x H&M: To εντυπωσιακό fashion show στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

O Jean Paul Goude εντυπωσίασε με τις επιλογές του στην παρουσίαση της συλλογής Kenzo x H&M

Στo Pier 36 της Νέας Υόρκης έκανε την παρθενική εμφάνισή της η νέα συλλογή KENZO x H&M με ένα θεαματικό σόου.

Με τον θρύλο της μόδας Jean-Paul Goude να έχει την ευθύνη του show, το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο! Οι επισκέπτες του αγαπημένου brand βίωσαν την παιχνιδιάρικη ενέργεια της συλλογής KENZO x H&M, που σχεδιάστηκε από τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές της ΚENZO, Carol Lim και Humberto Leon.

«Αυτή η βραδιά ήταν ένας εορτασμός για όλα αυτά που αγαπάμε στην KENZO x H&M – ήταν ένα διασκεδαστικό, ζωντανό και απρόσμενο γιορτινό μίγμα από διάφορους κόσμους που ενώθηκαν. Ήταν ένα σόου που δε θα ξεχάσουμε ποτέ», λένε η Carol Lim και ο Humberto Leon, Καλλιτεχνικοί Διευθυντές της KENZO.

«Το λανσάρισμα της KENZO x H&M ήταν πραγματικά θεαματικό. Ήταν καταπληκτικό να βλέπεις τη συλλογή να ζωντανεύει με όλα τα φανταστικά μοτίβα, τα χρώματα και την ενέργειά της. Ήταν μεγάλη μας τιμή που ο Jean-Paul Goude διηύθυνε το σόου και απαθανάτισε τέλεια τη διάθεση», λέει η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της H&M.

 

Η συλλογή KENZO x H&M θα διατίθεται σε πάνω από 250 καταστήματα H&M παγκοσμίως καθώς και στο διαδίκτυο από τις 3 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!