GOSSIP

Η Kim δεν θέλει ποτέ ξανά να κάνει ότι έκανε η Kim που ξέραμε

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Kim Kardashian να μην έχει ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία της ένοπλης ληστείας στο Παρίσι και να σκοπεύει να αλλάξει δραστικά το lifestyle της.

Το αμερικανικό People σε νέο του δημοσίευμα, αναφέρει πως η 35χρονη τηλεπερσόνα δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να ξανακάνει όσα έκανε μέχρι σήμερα. Κοινώς θέλει να πει αντίο στο παλιό της lifestyle, και να σταματήσει την επίδειξη πλούτου μέσω social media και τις προκλητικές εμφανίσεις και selfies. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Kim δεν έχει βγει από το σπίτι της από τις 3 Οκτωβρίου και μετά, παρά μόνο για να πάει σε πολύ σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού και για να επισκεφτεί την μητέρα της Kris. Παράλληλα περνάει όλη την μέρα της με τα δύο της παιδιά. 
Σε άλλο δημοσίευμα και η αδελφή της Kim η Kourtney επιβεβαιώνει πως η Kim δεν έχει συνέλθει. 
Και η αλήθεια είναι πως η Kim όντως δεν έχει εμφανιστεί πουθενά εδώ και εβδομάδες, αλλά με την πρεμιέρα της νέας σεζόν του Keeping Up With The Kadashians να πλησιάζει, κάτι μας λέει πως αυτό το low profile της Kim δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Δεν αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!