ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2016

Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού τα οικονομικά σου κινούνται στον αστερισμό των εκπλήξεων.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό προδιαθέτει σε ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον, όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια». Αντίθετα αν κινηθείς «συμβατικά», μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί «ανάποδα».
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να ανανεώσεις την σχέση σου κάνοντας κάτι το διαφορετικό που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν αποκλείεται μια αρχικά «αδιάφορη» επαφή σου να εξελιχθεί απρόσμενα σε ερωτική συνεύρεση.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Φαίνεται πως στον εργασιακό σου χώρο συμβαίνουν πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, αντί όμως να «γκρινιάζεις» θα ήταν προτιμότερο να συμμετέχεις κι εσύ στις αλλαγές που δρομολογούνται, αφού αυτό σου συνιστά η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό. Παράλληλα βέβαια, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά ή την ψηφιακή τεχνολογία κι εδώ σίγουρα θα χρειαστείς την συνδρομή των ειδικών.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι προτιμότερο να συμβιβαστείς με αυτήν την πραγματικότητα, αφού προς το παρόν δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πρόθυμη να φροντίσει για την καλοπέρασή σου!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε άτομα που είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε απλά συμπεριφέρονται «αλλόκοτα», επειδή είναι στην… φύση τους! Σε κάθε περίπτωση όμως, όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό έχεις να μάθεις, οπότε ας έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοικτά. Παράλληλα, ένας δικός σου άνθρωπος μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με τα κατορθώματά του.
Ερωτικά
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου δεδομένα κι αν προσδοκάς μια «εύκολη» εξέλιξη ή θεωρείς πως «έχεις δέσει τον γάιδαρό σου», τότε οι εξελίξεις θα σε διαψεύσουν. Αντίθετα, αν θέσεις έναν δύσκολο «στόχο», τότε οι πιθανότητές σου να… ευτυχήσεις αυξάνονται κατακόρυφα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Σήμερα καλό είναι να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, αφού υπό το «καθεστώς» της αντίθεσης Ερμή-Ουρανού αναμένονται αλλαγές ή ανατροπές και μάλιστα στο κατ’ εξοχήν «προνομιακό» σου πεδίο, δηλαδή το σπίτι και την οικογένειά σου. Είτε πρόκειται λοιπόν για μια απρόοπτη επίσκεψη, είτε για εσωτερικές αναδιαμορφώσεις στον χώρο σου, καλό είναι να περάσεις γρήγορα από την… άρνηση στην αποδοχή, ώστε να βάλεις και την δική σου σφραγίδα στις εξελίξεις.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου συνεχίζει να δημιουργεί έντονες καταστάσεις, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό «πρόσημο». Αν όμως ενοχληθείς από την συμπεριφορά ή κάποιες επιλογές του/της συντρόφου σου, να θυμάσαι ότι τα «καβγαδάκια» μπορεί εύκολα να «γυρίσουν» σε μια παθιασμένη έλξη!


ΛΕΩΝ
Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό προδιαθέτει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με εκπλήξεις, απρόβλεπτες καταστάσεις και ξαφνικά συναπαντήματα, κάτι βέβαια, που μπορεί να σου αφήσει την αίσθηση ότι τελικά το «απίθανο» δεν είναι και τόσο… απίθανο! Επιπλέον, ίσως έχεις την ευκαιρία να μυηθείς στην σύγχρονη τεχνολογία ή να αποκτήσεις ένα ξεχωριστό «γκάτζετ», αντάξιο της λάμψης και της διαφορετικότητάς σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει αρκετές «ανάσες» και σε βοηθά να νιώσεις κι εσύ όλα εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που συνδέονται με τον έρωτα. Βάλε λοιπόν στην άκρη… πίκρες και καημούς, αξιοποιώντας άμεσα το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή δεν «σου γέμιζε το μάτι». Επιπλέον με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί κι ίσως ξοδευτείς για είδη που δεν θεωρούνται «πρώτης ανάγκης». Πρόσεξε ωστόσο μήπως πίσω από μια λαμπρή «φίρμα» κρύβεται μια απογοήτευση!
Ερωτικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω δεν σε αφήνει να ησυχάσεις κάτι βέβαια που δεν θα σε «χαλάσει» καθόλου αν είσαι ανοικτός/η σε μια ερωτική περιπέτεια. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου ή έξωθεν φορτικές «παρενοχλήσεις».


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
 
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική και να ανοίξεις την «αγκαλιά» σου στην διαφορετικότητα αλλά και τους… ξένους! Φαίνεται μάλιστα ότι την ίδια στιγμή που κάποιος «δικός σου» σε σοκάρει ή δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σου, θα λάβεις στήριξη και βοήθεια από άτομα που τυπικά δεν έχουν κανέναν λόγο για να το πράξουν. Επιπλέον, έχεις να ωφεληθείς πολλά από την ενασχόλησή σου με ένα «εξεζητημένο» αντικείμενο.
Ερωτικά
Ο Ουρανός απέναντί σου δεν ευνοεί «συμβατικές» καταστάσεις κι αν πασχίζεις για την ευτυχία σου, καλό είναι να πας με τα «νερά» του! Πες λοιπόν «όχι» στην «μετριότητα» και την ρουτίνα, επιλέγοντας κάτι το διαφορετικό, που βρίσκεται πλησιέστερα στην αλήθεια σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
 
Κάποιες «ανακατατάξεις» στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σε ενοχλήσουν, διαταράσσοντας την ομαλή ροή των πραγμάτων, όλα όμως θα πάνε κατ’ ευχήν αν επιδείξεις μεγαλύτερη ανοχή και πολύ περισσότερο, αν υιοθετήσεις κάποιες από τις προτεινόμενες αλλαγές. Αν βέβαια ψάχνεις για δουλειά τότε οι εξελίξεις θα είναι… απρόβλεπτα θετικές! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν.
Ερωτικά
Σήμερα η αγάπη σου μπορεί να λάβει πιο… πρακτικές διαστάσεις, μέσω ενός δώρου που είτε θα λάβεις, είτε θα προσφέρεις εσύ στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν μάλιστα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να «το γλεντήσεις» με το ταίρι σου, απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
 
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που δεν είναι «της σειράς» και διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να επιδείξουν ένα ιδιαίτερο ζήλο για να συμπράξουν στο έργο σου. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να αιφνιδιαστείς από την «ακατανόητη» στάση ενός κοντινού σου προσώπου που άλλα περίμενες από αυτό και άλλα εισπράττεις. Παράλληλα, ίσως ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όλα γίνονται ευκολότερα και σίγουρα θα εισπράξεις κάποια «εύσημα» από πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα. Αλλά αν χρειαστεί να επιλέξεις, καλό είναι να απορρίψεις κάθε τι το «συμβατικό», αφού μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό είναι πιθανό να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην καριέρα αλλά και την οικογενειακή ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να κάνεις την αναγκαία «στροφή», τόσο το… καλύτερο για σένα! Σε διαφορετική περίπτωση, «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και μη αναμενόμενες αντιδράσεις ή εξελίξεις που σίγουρα θα σε αιφνιδιάσουν, συμβάλλοντας σε μια προσωρινή αμηχανία.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου βάζει «φωτιά» στις επιθυμίες σου κι ίσως κάποιες στιγμές να μην… αναγνωρίζεις κι εσύ τον πάλαι ποτέ «συγκρατημένο» εαυτό σου. Και η αλήθεια είναι ότι τα ωραία πράγματα δεν θέλουν απαραίτητα χρόνο για να «ψηθούν», αφού «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
 
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό «δουλεύει» για λογαριασμό σου και μια σημαντική υπόθεσή σου μπορεί να εξελιχθεί με έναν απρόσμενα θετικό τρόπο. Επιπλέον, καλείσαι να απελευθερώσεις την δημιουργική «τρέλα» σου, αφού σήμερα θα βρεις αρκετούς πρόθυμους αποδέκτες της. Πέρα όμως από τις ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή συναντήσεις με «ιδιάζοντα» πρόσωπα, ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα που θα αλλάξει πολλά στις προτεραιότητές σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη συμβάλλει σε νέες γνωριμίες που αν και σε πρώτη φάση είναι φιλικές, ποτέ δεν... ξέρεις πως θα εξελιχθούν! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, απλά «μπες στο κόλπο», χωρίς να έχεις κατά νου κάτι συγκεκριμένο και περίμενε μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού τα οικονομικά σου κινούνται στον αστερισμό των εκπλήξεων κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή. Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι αυτό που θέλεις πολύ απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από σένα, δεν έχεις παρά να το «ξεγράψεις», αφού είναι ο μόνος τρόπος για να πέσει κάποια στιγμή ως «ώριμο φρούτο» στην αγκαλιά σου!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να ξεχωρίσεις με την παρουσία σου, προσελκύοντας άτομα που ενδιαφέρονται για σένα. Ωστόσο, ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα και κάποια που δεν διακρίνονται για το βάθος των συναισθημάτων τους, οπότε πέρνα καλά κι ύστερα βλέπεις!


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!