VIRAL

O Πακιστανός που έγινε viral έγινε τελικά μοντέλο [εικόνες]

Τελικά η δύναμη των social media είναι τεράστια σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μπορεί να αλλάξει τη ζωή ακόμα και ενός φτωχού νέου στο Πακιστάν μέσα σε λίγες μέρες.

Πριν λίγες μέρες έκανε το γύρο του κόσμου η φωτογραφία ενός Πακιστανού που πουλάει τσάι. Ο νεαός άνδρας με το έντονο βλέμμα γοήτευσε τους πάντες, έγινε viral στο Instagram και αμέσως η εικόνα του μέσω Διαδικτύου βρέθηκε να φιγουράρει σε όλα τα διεθνή on line media. 
Τη φωτογραφία του νεαρού είχε τραβήξει ένας σύμβουλος PR. Τελικά ο νεαρός είναι 18 ετών και ονομάζεται Arshad και ο ίδιος παραδέχτηκε πως δε γνώριζε τίποτα για τον χαμό που είχε γίνει στο Διαδίκτυο, είδε όμως ξαφνικά να αυξάνεται εντυπωσιακά ο αριθμός των νεαρών κοριτσιών που πήγαιναν τις τελευταίες μέρες στο κιόσκι του σε δρόμο της Ισλαμαμπάντ για να πιουν τσάι! Μετά επικοινώνησαν μαζί του οι άνθρωποι του site fitin.pk, το οποίο είναι το πρώτο on line κατάστημα πώλησης ρούχων και αξεσουάρ που στήθηκε με έδρα την Ισλαμαμπάντ. Πλέον ο Arshad, θα είναι το μοντέλο του fitin.pk και ήδη  δημοσιεύτηκαν μέσω facebook οι πρώτες του εικόνες ως... μοντέλο και παράλληλα ανακοινώθηκε επίσημα και η συνεργασία. Πάντως εμάς μας άρεσε πιο πολύ στην πρώτη πόζα και όχι με κοστούμι και χτενισμένο φουντωτό μαλλί.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πολλοστή φορά που ένας νέος ή νέα καταφέρνει να κάνει καριέρα μοντέλου ύστερα από φωτιγραφίες που έγιναν viral στα social media, καθώς ειδικά στις ΗΠΑ αυτό έχει συμβεί ακόμα και με φωτογραφίες κατάδικων. Ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στο Πακιστάν.

Οι νέες πόζες του 18χρονου που πλέον έγινε μοντέλο.

Η αρχική πόζα που έγινε viral στο Instagram


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!